Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted tud működni egy párkapcsolat, ha a nő az idősebb? Te járnál nálad fiatalabb pasival? Ha igen, max. hány évvel fiatalabbal?
Vannak a környezetemben példák ilyen kapcsolatok jól működésére.
Én magam annyira nem hiszek benne, ezért sem mondom meg egy nálam 7 évvel fiatalabb kollégámnak, hogy nekem nagyon bejön. Miközben egy 3 évvel fiatalabb kollégám pedig bepróbálkozott, mert neki meg én jönnék be.
Néha igazán egyezhetnének a dolgok. :-D Alapjáraton nem hiszek a fiatalabb férfi felállásban, de az élet jelenleg nem ezt hozta. :-D 40N
Ahogy az 5-ös mondja, a szellemi érettség nagyon sokat számít. És szerintem itt azért válik nehezebb tereppé az a felállás, amikor a nő idősebb, mert a nők általában sokkal hamarabb érnek/önállósodnak, a környezetemben legalábbis. A másik necces pont a gyerekvállalás, nőknek ugye hamarabb ketyeg a biológiai órájuk, úgyhogy ha nem mondjuk 1-2 év korkülönbségről beszélünk, akkor könnyen kialakulhat olyan helyzet, hogy a nő lassan kicsúszik az időből, a férfinek pedig frusztráló lehet, hogy x éven belül el kell kezdeni a babaprojektet (előtte esetlegesen megházasodni, azt megszervezni, előtte lánykérés) ha készen áll rá, ha nem. Ha pedig a nő olyan életkorban van, hogy még van ideje várni, akkor a férfi meg (ha mondjuk egyetemet végzett) épphogy kikerült a munkaerőpiacra, és nem biztos, hogy olyan erős még a fizetése, hogy abból el tudna tartani egy családot.
Szerintem egy ilyen felállás akkor működhet a legjobban, ha a két fél (már) nem akar közös gyereket, teljesen önállóan élnek és minimum 5-10 éve dolgoznak főállásban. Ismerek ilyen párt, rájuk ez volt a jellemző.
(Én 26 éves vagyok, nekem egy fiatalabb - ha nem mondjuk hónapokkal fiatalabb - férfiról beszélünk, nekem még nagyon fiatal lenne.)
Igen
Igen
Max. 5 év különbség számomra a megfelelő felfelé és lefelé is, más generációk nem is vonzanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!