Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted tud működni egy párkapcsolat, ha a nő az idősebb? Te járnál nálad fiatalabb pasival? Ha igen, max. hány évvel fiatalabbal?
Nálunk 8 év. 38 voltam mikor találkoztunk,elvált két gyermekes nő voltam. Nem akartam tőle semmi komolyat, azt gondoltam oké egy kaland. Máshogy alakult. Azóta közös ház, közös gyerkőc. Soha nem volt gond a korkülönbségből.
Viszont tisztában vagyok vele, hogy a korkülönbség egy plusz rizikófaktor.
Amúgy sosem kerestem fiatalabb férfit, sőt inkább kerültem őket. A párom valahogy megfogott.
Nem szabad pusztán kor alapján választani.
5 év korkülönbséggel el tudnék tartós kapcsolatot képzelni. Nagyobb korkülönbséggel is alakulhat jó kapcsolat, de tartósan kevésbé hiszek benne.
Volt mindkettő az életemben, tapasztalat alapján írom. Bár hozzáteszem, a nagy korkülönbségeset /20 év/ egyikünk se gondolta komolynak és tartósnak, de olyan színt vitt mindkettőnk életébe amiért érdemes volt megélni./nő vagyok/
Persze, simán működhet. 3,5 évvel fiatalabb a férjem. 13. éve vagyunk együtt:)
Nálam olyan +- 5-6 év korkülönbség fér bele.
Előtte is többnyire 1-2 évvel fiatalabb pasikkal jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!