Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évvel idősebb férfi udvarol?
Nem szokott erdekelni masok velemenye , ha a kapcsolatomrol van szó, szóval belemennék.
De amugy nem vagyok 44 es megis tudok normalisan udvarolni, szoval ez a resze hulyeseg, hogy azert mesz bele mert a korosztalyodbol epp nem talaltal normalisat.
49 éves koromban jöttem össze egy 29 éves hölggyel.
5 éve együtt vagyunk, több mint két éve házaspárként.
Kétlem, hogy ő megbántana. Inkább a fiatalakkal szokott baj lenni és inkabb a nőkkel. Azt meg te tudod mire van szukseged. Én mindig azt mondtam, hogy az az egeszseges hogyha egy hasonlo koruval jovok ossze es egyutt elunk meg mindent , egyutt oregszunk meg. De ehhez a gondolkodasmodhoz meg sosem talatam part. Rengeteg csalodas lett a vege, ugyhogy ha ugy gondolod neked mindent meg tud adni ( pl irtad hogy gyerek se kell, ugyhogy gondolom ilyen csalad meg hasonlo ertekek teged nem erdekelnek) es megbizhato , akkor hajrá.
Nekem az az eloiteletem egyebkent, hogy szégyellenéd a ferfit, a korkulonbseg miatt. Esetleg csak arra használnád, hogy kiéld az álmaidat amikhez sosem találtál magadkoru partnert, aztán felredobnad. Nehéz rá úgy gondolnom, hogy ebből egy örökkétartó kapcsolat lenne. De mi nem ismerunk titeket, ugyhogy ezt dontsd el te
#7! Tanító bácsinak remélhetőleg jobb lesz mint egy tini srác, aki türelmetlen, nem figyel a nőre, hamar elélvez, stb!
Szerintem csapjál bele! Egyszer élünk!
Szintén nem érdekel más véleménye.
Ezen az oldalon még a 7 évet is elítélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!