Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 20 évvel idősebb férfi udvarol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évvel idősebb férfi udvarol?

Figyelt kérdés
Van egy férfi,akivel nemrég ismerkedtünk meg,számomra elég egyértelmű,hogy ő közeledne hozzám.Viszont,mivel ilyen hatalmas a korkülönbség,nem igazán tartanám egészséges dolognak még azt sem,ha esetleg egy randiba belemennék.Mielőtt valaki kérdezné,egyedülálló,pár éve elvált a feleségétől,tinédzser korú gyerekei vannak az előző házasságából.Én nem akartam soha gyereket,tehát ez nem lenne felmerülő probléma,mégis helytelennek érzem ezt. Ugyanakkor bennem van az is,hogy ha őszinte akarok lenni,ennyire normálisan,udvariasan soha senki nem közeledett hozzám.Ti mit tennétek? 24/N, 44/F

máj. 18. 20:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%

"Én nem akartam soha gyereket,tehát ez nem lenne felmerülő probléma"

Miből gondolod, hogy bármi komolyat akar? AZért ő is tudja, hogy apád lehetne. Írtad, nem volt eddig kapcsolatod. Légy óvatos.

És nem biztos, hogy 24 évesen idősödő férfihez passzoló életet kéne élned.

Ja, és idős pasi is lehet ugyanolyan rossz és önző az ágyban. Megspékelve némi potencia problémákkal.

máj. 18. 23:05
 12/18 anonim ***** válasza:
58%

20 év

Szerinted hányan szülnek manapság 20 évesen, hánynak van gyereke? Jó az 30nak is.

.

A legtöbben le akarnak róla beszélni, mert valószínűleg veled egykorúak. És féltékenyek is.

Ha jól érzed magad úgy érzed boldog vagy vele. Próbáld meg.

Aztán ha nem jó....akkor otthagyod

máj. 18. 23:14
 13/18 A kérdező kommentje:
A korosztályommal volt azért jó pár ismerkedésem.Sajnos mindegyik rosszul végződött,még a tiszteletet,alapvető odafigyelést sem kaptam meg tőlük.A legtöbb,amit kaptam az volt,hogy csak szex és ha az működik,majd talán idővel összejöhetünk.Ilyen kapcsolatok mindig távol álltak tőlem,én csak komolyban gondolkodtam/gondolkodnék mindig,nem is kértem belőlük.Viszont amellett nem tudok elmenni,hogy ha úgy alakulna,biztosan azt érezném,hogy apakomplexusom van.
máj. 18. 23:16
 14/18 anonim ***** válasza:
66%
Valószínű,hogy nem véletlenül sodorta az utadba ezt a 20 évvel idősebb pasit.Sokat tanulhatsz tőle,fejlődhetsz mellette.Ha bejön ,akkor ne hagyd ki.Segítetek egymáson,te tapasztalsz,ö meg újra fiatalnak érezheti magát plusz felvághat veled,fényezheti az egóját.
máj. 19. 08:03
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát itt nem mindegy a külső... 40-nek néz ki egy 40 éves.

Vagy olyan régimódi aputestűnek aki inkább 48nak néz ki.

Vagy esetleg 33 mert foglalkozik is magával.

Apámnak van egy barátja..ne értsd félre nem akarok semmit.

Mindkettő 42 éves de a haverja max 33nak ha kinéz...

Apámnak mondtam is, hogy szarul festesz öreg vagy mellette

máj. 19. 08:20
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem még nem volt pasid egysem,tehát próbáld meg,a faszi ha nagy szerető,és ügyes akkor majd tuti szerelmes leszel pár év múlva majd szülsz neki gyereket is,majd ha viszi az oviba vagy a suliba,olyan lesz a látvány mint ha a nagy apja vinné,de ez nem baj.Meg 20 év múlva vagy 30 év múlva a faszinak lesz legalább aki kicserélje a pelenkáját,ha majd összesz.rja magát.Figyelj szűz vagy próbáld ki,legalább lesz ki szűztelenítsen.
máj. 19. 08:27
 17/18 A kérdező kommentje:

A gyerek esélytelen,sosem szerettem őket,nincs az a férfi,akinek szülnék.

De azt hiszem nem megyek bele.Ez túl sok.10-15-nél talán,de a 20 év nagyon sok.

máj. 19. 08:53
 18/18 A kérdező kommentje:

Akit esetleg érdekel a sztori vége.

Úriemberünk egyszerre több vasat tartott a tűzben.

2 nő is volt neki egyszerre,akikkel viszonyt folytatott.

Összeteszem a két kezem,hogy nem történt köztünk semmi.

Csak a kalandokat keresi.

Aki esetleg hasonló cipőben jár egyszer,én mindenkit lebeszélnék róla,hogy ekkora korkülönbséggel bárkit komolyan vegyen.

júl. 18. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!