Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 20 évvel idősebb férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évvel idősebb férfi?

Figyelt kérdés

Aki esetleg volt hasonló párkapcsolatban,mik voltak a problémák,amik akár azonnal,akár később előjöttek? Ti összejönnétek vele ekkora korkülönbséggel?

(A gyerek nem opció,egyikük sem akar)

ma 07:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%

Férjem 19 ~évvel idősebb.

A kapcsolatunk, házasságunk elején lekezelt, gyerekként bánt velem.

Helyretettem.

Szerintem vannak emberek akik képesek megváltozni.

Megmondtam neki hogy nem az apám, nem a főnököm és inkább a gyerekünket nevelje, vagy elhagyom és keresek egy 30 évest.

Nem sok dobása van mert már 63 éves. És ezt pontosan jól tudja.

ma 09:00
 12/17 anonim ***** válasza:
#11-es elárulod mit tud neked adni egy 63 éves? De most komolyan....
ma 09:49
 13/17 anonim ***** válasza:
A generációs különbségek.
ma 10:29
 14/17 anonim ***** válasza:

Hány éves a pasi? Nem mindegy, hogy 40 vagy 60+

A férfiak 60 körül lerobbannak és a legszebb éveid ápolással fognak telni.

ma 11:22
 15/17 anonim ***** válasza:

Úgy vettem észre hogy azoknál a pároknál működik (egy ideig) ahol nincs gond az anyagiak terén.

Pl celebeknél, ahol van pénz, és nem kell vitatkozni a mindennapi anyagi problémákon. De még így is vannak a generációs különbségek miatt viták.

De ott van pl Ernyey Béla (82) és a felesége (44), nekik bejött ez a nagy korkülönbség. Ha egyik napról a másikra élnének, nem hiszem hogy működne.

Az adott két ember személyiségén IS múlik, plusz azon hogy mennyire van "könnyű életük".

A fiatalos kinézet csak egy dolog. A hasonló személyiség, egymáshoz csiszolódási képesség, életmód, jövőkép stb. milyensége dönti el inkább hogy meddig tart egy ilyen kapcsolat.

ma 12:06
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem kell, hogy egy 20 évvel idősebb ember ne élvezhesse azt amit egy fiatalabb.

Mondjuk egy 20 éves nő, és 40 férfi.

Miért ne lehetne azonos az érdeklődés, azonos jövőkép, azonos kikapcsolódás, életvitel...betokosodott emberek gondolkodása.

Pláne ha nem akartok gyereket.

ma 12:10
 17/17 A kérdező kommentje:
26/n, 46/F
ma 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!