Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100%-ig biztos vagy abban, hogy a szerelmed soha, semmilyen körülmények között nem hagyna el másért, ha jó vagy hozzá?
Erre nincs garancia.
Viszont mielőtt valaki párt választ hosszú távra, nem árt, ha tisztában van a másik értékrendjével. Én például soha nem maradtam volna egy olyan férfivel, aki állítja, hogy a férfi természeténél fogva poligám, meg a szex a legfontosabb dolog az életében.
Tudom, hogy ezek mind igazak egyébként. De a mai világban egy férfinek is kell az állandóság. Akárki akármit mond, nekik is kell a biztonság, a szeretet. Ha egy férfinak ennél fontosabb az, hogy gyakran váltogassa a partnereit, hát én nem ringatnám magam abba az illúzióba, hogy majd biztos mellettem megváltozik.
Egy sikeres, gazdag, jóképű férfinak mindig vannak lehetőségei, mert sok nő szeretne magának ilyen férfit, és ezért sokan semmitől nem riadnak vissza. Az ilyen férfinak nehezebb hűségesnek maradnia, hiszen minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, és ha éppen mélyponton van a kapcsolat, és valaki ráhajt a férfira, nehezebb megállni. Ezért én soha nem akartam a top10-ből választani magamnak férfit, a fenének sem kell, túl nagy a kockázat.
Mi 23 éve vagyunk együtt, eddig nem történt félrelépés, szerintem már nem is fog történni, de persze ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!