Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan rajtam kívül aki itt ismerte meg a szerelmét, és milyen körülmények között?
Szombat este volt, fél 10 körül. A szobámban ültem a számítógép előtt. Kicsit szarnom kellett, úgy 2 órával korábban vacsoráztam, töltött káposztát. Kint hideg volt, 3-5 °C. Anyám már lefeküdt aludni.
Ennyire emlékszem kb. De ez miért érdekel?
Igen van,egy kérdesére válaszolva kezdtünk el beszélgetni és egymásbaszerettünk elég rövid idő alatt
De sajnos már nem vagyunk együtt
itt ismertem meg a barátnőmet, de nem vagyok szerelmes, szándékosan és nem is akarok az lenni!
épp haverokkal voltam el, beültünk dumáltunk ittunk valahol ezért később értem haza mint szoktam, arra emlékszem, hogy baromi jó kedvem volt, már fáj a hasam a nevetéstől, mert jól elvoltunk a haverokkal...hazaértem felnéztem GYK-ra, láttam, hogy érkezett egy levelem...így kezdődött...rám írt mert szimpatikusnak tűntem a válaszaim alapján neki...ja és a listám egy részét írtam le abban a válaszban ami miatt rám írt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!