Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért utálja,és morog nagyanyá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utálja,és morog nagyanyám azon,ha a tv-ben vagy az életben csókolózik valaki,és cuppan? Szabályosan kiakad rajta,ha valaki úgy csókolózik,hogy cuppognak ha halk,ha hangos ha bármi.de miért?

Figyelt kérdés
Amikor először vittem haza férfit, akkor is azon morgolódtak,amikor a fiú elment,hogy mennyire undorító,és lehet azt némán is csinálni,hogy alig érnek egymáshoz a két fél ajkai..Mi nem is voltunk hangosak,és előttük nem is szoktuk csinálni,maximum szájra puszi,de még abba is belekötött. De miért?
dec. 10. 22:39
 1/8 anonim ***** válasza:
45%

Mert irigy:D

Komolyra véve a szót öreg.

dec. 10. 22:41
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

A filmekben tényleg baromira hangosan cuppognak meg nyammognak, és tényleg undorító. Mi azt szoktuk erre mondani, hogy szért, hogy mosogatás közben, a tévének hàttal is pontosan tudja a kedves néző, hogy épp smàrolnak.

Ez inkább zajérzékenység. Mint amikor azt a hangot nem tudja valaki elviselni, ahogy mások rágnak. Vagy a köröm a táblàn, mint amikor gyapjúpulcsit dörgölnek a fogadhoz.

dec. 10. 22:51
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Mert ez egy tikk. Mindenkinek van valami ami csak úgy az idegeire megy. Nekem az, ha hangosan eszik valaki, vagy ha hülyeségeket kérdez. Biztos neked is van ilyen...
dec. 11. 00:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg undorítóan hangosra keverik a cuppogást. Engem mindenféle nyálmozgás zavar, ha beszéd közben hallatszik, hogy csattog a nyála, vagy evés-ivás közben.
dec. 11. 01:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyálmozgás, ez jó😀 A nyál a nyírófeszültség hatására életre kel és tovabbítja a mozgási energiát, valamint keveredve a másikkal a dinamikai viszkozitása állandó marad🙈
dec. 11. 05:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert nála már csak a protkó cuppan,loccsan, de az annál sűrűbben.Némi szaftos alsó rottyantással kísérve, maximális féknyommal.
dec. 11. 06:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Prűd vagy irigy vagy épp felizgatja és szégyenli.
dec. 11. 08:05
 8/8 anonim ***** válasza:
4, 5, 6, na jó van, én kiégtem rajtatok 🤣
dec. 11. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!