Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónapja jöttem össze a párommal, ő 29 éves férfi én 20. A férfiak szeretik ha egy nő hangos szex közben?
Figyelt kérdés
Még nem voltunk úgy együtt, már izgattuk egymást és akkor olyan jól csinálta hogy alig tudtam magam visszafogni, nyögtem elég hangosan. Ez őt zavarja?
Szombaton ott alszok és ha szexre kerül a sor akkor én nagyon beindulok, imádok vadul lovagolni, ez szerintetek zavarja fogja vagy tetszeni fog neki?
2022. máj. 17. 18:40
2/10 anonim válasza:
Attól függ, ha a gyermek vagy az anyjáék hallgatóznak a fal másik oldalán, akkor igen. Másképp egy normális módja a szex kommunikációnak, tudatod vele, hogy jó helyen matat.
3/10 A kérdező kommentje:
Egyedül él
2022. máj. 17. 19:07
6/10 anonim válasza:
Körülbelül a tiedhez hasonloan értelmes kérdés: A NÖK sikongatnak mint a malac amelyiket leszurnak) szex közben?
7/10 anonim válasza:
Attól függ hogy férfi e a szomszéd 🤣
8/10 anonim válasza:
Több férfivel szexel egyszerre? A férfiakat... kérdező mit érdekel téged az, hogy a párodon kívül más ffak mit szeretnek és mit nem? Érettlen vagy de nagyon!
9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó! Rosszul értelmezted a kérdést. A kérdésem az az hogy a páromat zavarja e ha túl hangos vagyok szex közben…
2022. máj. 18. 08:43
10/10 anonim válasza:
9-es vagyok és továbbra is tartom ha ilyenen agyalsz akkor baromira érettlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!