Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szomszéddal szeretői viszony?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szomszéddal szeretői viszony?

Figyelt kérdés

Aki volt ilyen kapcsolatban,mennyire tartottatok a pletykáktól? Mennyire jó ötlet belemenni?

Nagyon bejön az illető,minden percben kívánom.

Félreértés ne essék,mindketten egyedülállóak vagyunk,de ismerem milyen.Biztosan nem én lennék az egyetlen...az eszem menekülne, a szívem szeretné.

dec. 7. 20:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Ő egyáltalán kimutatta, hogy esélyed van? Amúgy a szomszédokra szarnék rá, inkább az zavarna, hogy nem ismerem és nem tudom mi lakozik benne különösen, hogy szomszéd.
dec. 7. 20:35
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Panellakás??
dec. 7. 20:35
 3/17 tejjelkifili ***** válasza:
84%
A legjobb, amikor jössz haza a pároddal és rádköszön a szomszéd szerető.
dec. 7. 20:42
 4/17 A kérdező kommentje:

#mindketten egyedülállóak vagyunk

Ő közölte egyértelműen,hogy lefeküdne velem,bár azt nem tudom mennyire gondolta komolyan.Kalandjai mindig vannak..

#2 kertesházas övezet

dec. 7. 20:46
 5/17 tejjelkifili ***** válasza:
68%
#4 de gondolom nem örökké lesztek egyedülállóak, és költözni sem akartok, ha lesz párotok.
dec. 7. 20:47
 6/17 anonim ***** válasza:
75%
Hát addig míg nem mutatna friss szűrésről papírt még csak nem is smárolnék vele. De amúgy már ott elbukott, hogy mindig vannak kalandjai. Vagyis vannak szeretői szanaszét és jár ide-oda dugni. Hát hárembe nem vennék részt az Istennek se. Az is gáz hogyha nem egyezik az ízlés szexet illetve, nincs megbeszélve se a szabályok. De te tudod. Nekem nem kéne.
dec. 7. 20:49
 7/17 anonim ***** válasza:
83%
Hát azt is érdemes lenne számításba venni, hogy nem e elmebeteg/bolond az illető.. Vagy ha belekezdtek, majd egyszer szakítotok(mondjuk te dobod valamiért) akkor nem e fog zaklatni. Hiszen tudja hol laksz és ő is ott fog lakni melletted továbbra is.
dec. 7. 22:16
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem,hogy vonz,viszont nem túl hàlàs szerep huszonötödiknek lenni a sorban...én azt mondom.
dec. 7. 22:19
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt javaslom, hogy hagyjad. Pont hímribi kell? Akkor nincs sok önbecsülésed...
dec. 7. 22:49
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha csak egy lyuk akarsz lenni a nadrágszíjján,hajrá.A kalandozásnak is megvan a szépsége.Csak tisztában kell vele lenni hogy viszony lesz ,vagy kapcsolat.
dec. 8. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!