Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám elfelejteni ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfelejteni ezt a nőt?

Figyelt kérdés
Van egy hölgy barátom akivel imadunk együtt lenni. Jokat nevetunk,jókat beszélgetünk. Viszont en sokkal jobban imádom mint ő engem. Én mindig rá gondolok és odavagyok érte. Ő meg csak barátként szeret sajnos. Ha nem szakitom meg vele a kapcsolatot akkor en 0-24 rá gondolok :(
dec. 6. 23:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Már megszakítottad vele a kapcsolatot? Akkor majd idővel elmúlik. Keress mást, aki a helyébe lép. A párkapcsolat nem volt opció? Én nem vagyok annak híve, hogy ha találunk egy értékes barátot azt eldobjuk, de ha próbáltad és nem tudod csak baráti síkra terelni magadban a dolgot, akkor nincs mit tenni.
dec. 6. 23:42
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú amit írsz.

Szerintem is engedd el és keress mást, mert így boldogtalan maradsz.

Biztosan nehéz lesz, de az idő segít, én fél éve szakítottam, már kezdek jobban lenni.

dec. 7. 00:04
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rossz helyzet. Ha vele maradsz, felőröl a viszonzatlanság, pedig mennyire jó érzés a vele töltött idő ilyenklr, főleg ha ő is keresi és élvezi amúgy a társaságodat... biztisan nem lehet több, megbeszéltétek?

És ez a kapcsolatmegszakítás hogyan történt? Ő hogyan vette ezt, megértette a helyzetedet, vagy támadásnak vette a barátságotok ellene esetleg?

Ha mindenképp felejtened kell:

Amúgy benned kialakult egy érzelmi kötődés, tehát ezt kell megszakítani, a gyász folyamatain kell végigmenned. Így a leggyorsabb. Tehát olyan helyzetet kell teremtened, mintha meghalt volna, soha nem is létezett volna, azaz tiltás, kerülés, mindent el kell távolítanod az életedből, ami emlékeztethet rá. Illetve maga az idő, ami aztán enyhíti végül az érzéseket... nagyon egyén és helyzetgüggő, hogy mennyi. Lehet még évek múlva is összerándul a gyomrod majd mikor meglátod... ez ilyen.

Közben érdemes még jól elfoglalnod magadat más dolgokkal, amik nem hagynak gondolkodni. Munka, hobbi, sport, tanulás, buli, és legfőképp a barátok és a család.

dec. 7. 00:35
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha megszakítod vele a kapcsolatot, akkor is 0-24-ben rá fogsz gondolni, amíg el nem múlik a szerelem. Így viszont élvezheted a társaságát. Neked kell érezned, hogy mennyit bírsz.
dec. 7. 07:30
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

0-24 megmaradt nálam, pedig hónapok óta nem is beszéltünk.

Kinek mennyi idő kell.

dec. 7. 08:57
 6/16 anonim ***** válasza:
Azt tapasztaltam,talàn valamivel könnyebb,ha tàvol tart magától,vagy te saját magad tőle.Így minden gesztusàba többet fogsz làtni és önmagadat kínzod.
dec. 7. 10:11
 7/16 anonim ***** válasza:
53%

#6 Akkor tudja a nő tartani a távolságot a kérdezőtől, ha beszélnek az érzéseikről.

A beteljesületlen szerelem a legrosszabb, évekig kínozhat...

dec. 7. 10:22
 8/16 anonim ***** válasza:
51%

Tudom sajnos, nőként vagyok hasonló helyzetben.

Mi is beszéltünk erről a férfivel.Tudja, mit érzek, csak mi nem tehetjük meg olyan könnyen ezt a tàvolsàgtartàst.Bàr egy ideig próbálkoztunk.

Jah, rossz ez mindenképpen...Csak talàn a tàrgyilagosabb hangnem valamit enyhíthet rajta.

dec. 7. 10:33
 9/16 anonim ***** válasza:
Persze értem, mire gondolsz, tehát amíg a làny nem tud róla,mit érez a Kérdező, addig nehéz megfelelően viselkedni, hiszen nem is tudja,mi a helyzet valójában.
dec. 7. 10:36
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
De megbeszélted ezt vele? Tudja, mit érzel és nemet mondott? Gondolj bele, a másik oldalon hogy fog ez lecsapódni, ha egyszer csak megszakítod vele a kapcsolatot, de nem mondod meg, hogy miért. Ő meg nem érti majd mit vétett a jóbarát ellen. Miért nem csökkented inkább a találkozások számát. Ha így is úgy is rá gondolsz 0-24 akkor nem jobb, hogy legalább írhatsz neki néha? A szerelem még kölcsönösség esetén is múlandó dolog, szerintem várd ki, mi lesz, ne szakíts meg minden szálat vele.
dec. 7. 11:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!