Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni ezt a nőt?
Szomorú amit írsz.
Szerintem is engedd el és keress mást, mert így boldogtalan maradsz.
Biztosan nehéz lesz, de az idő segít, én fél éve szakítottam, már kezdek jobban lenni.
Nagyon rossz helyzet. Ha vele maradsz, felőröl a viszonzatlanság, pedig mennyire jó érzés a vele töltött idő ilyenklr, főleg ha ő is keresi és élvezi amúgy a társaságodat... biztisan nem lehet több, megbeszéltétek?
És ez a kapcsolatmegszakítás hogyan történt? Ő hogyan vette ezt, megértette a helyzetedet, vagy támadásnak vette a barátságotok ellene esetleg?
Ha mindenképp felejtened kell:
Amúgy benned kialakult egy érzelmi kötődés, tehát ezt kell megszakítani, a gyász folyamatain kell végigmenned. Így a leggyorsabb. Tehát olyan helyzetet kell teremtened, mintha meghalt volna, soha nem is létezett volna, azaz tiltás, kerülés, mindent el kell távolítanod az életedből, ami emlékeztethet rá. Illetve maga az idő, ami aztán enyhíti végül az érzéseket... nagyon egyén és helyzetgüggő, hogy mennyi. Lehet még évek múlva is összerándul a gyomrod majd mikor meglátod... ez ilyen.
Közben érdemes még jól elfoglalnod magadat más dolgokkal, amik nem hagynak gondolkodni. Munka, hobbi, sport, tanulás, buli, és legfőképp a barátok és a család.
0-24 megmaradt nálam, pedig hónapok óta nem is beszéltünk.
Kinek mennyi idő kell.
#6 Akkor tudja a nő tartani a távolságot a kérdezőtől, ha beszélnek az érzéseikről.
A beteljesületlen szerelem a legrosszabb, évekig kínozhat...
Tudom sajnos, nőként vagyok hasonló helyzetben.
Mi is beszéltünk erről a férfivel.Tudja, mit érzek, csak mi nem tehetjük meg olyan könnyen ezt a tàvolsàgtartàst.Bàr egy ideig próbálkoztunk.
Jah, rossz ez mindenképpen...Csak talàn a tàrgyilagosabb hangnem valamit enyhíthet rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!