Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a kollégám, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Régen még az exem volt, gyerekek voltunk mindketten. Most viszont újra összesodort minket az élet, kollégák lettünk és kikészít a helyzet. Én barom azt hittem, hogy soha nem tudnék beleszeretni újra. Mit tegyek? Fel kellene mondanom? Másik helyre kellene kérnem magam? Nem hiszem hogy kölcsönös lenne mert játszadozik velem.dec. 6. 19:00
1/8 anonim válasza:
Én egy évig csak szenvedtem egy ilyen kolléga miatt. Nem érte meg. Inkább váltottam volna. Másrészt viszont, boldog voltam, hogy láthatom. Semmiért nem mentem volna el🤣
2/8 anonim válasza:
Szerintem minél többször tudatosítod magadban, hogy ez csak jàték részéről az érzéseiddel,annàl könnyebb lesz egy idő után.
Persze erre a szintre el is kell jutni, és itt ismét csak ez a qrva, közhelyes idő segít.
3/8 anonim válasza:
Tudom, hogy ez kicsit toxic tanács, de nincs más valaki, akivel ki tudnál alakítani egy viszonyt (nyilván korrektül, megbeszélve hogy ez ennyi), és segíthetne elterelni a figyelmed? Szexuálisan kiéhezve sokkal nehezebb józanul gondolkodni.
5/8 anonim válasza:
Ha észrevetted, hogy csak játszik veled, hogy nem ábrándultál ki?
6/8 anonim válasza:
Játsszatok akkor egymással.
Vagy házasok vagytok?
7/8 anonim válasza:
Felejtsd el. Ha játszik veled akkor legyen már benned emberi tartás.
8/8 anonim válasza:
Játszadozz vele, tök jó az a flörtölési folyamat, aztán ki tudja mi lesz belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!