Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettél már olyat, akit nem lehetett?
Én konkrétan tudom, hogy kölcsönös a vonzalom, de azt is hogy nem lehet -megmondta...
Azok a dolgok nem kellettek volna pluszban,amik történtek köztünk,de mindegy,emléknek szépek.
Ezzel a tudattal élni súlyos teher.
Egy jó barát, kisebb családunknak is jó barátja, számíthatok rá, masszőröm is, van barátnője akivel jól megvannak.
Lassan 3 éve kínlódok emiatt.
Volt olyan kolléganőm, akiért elváltam volna. Nálam a szerelem lassan alakul, de benne láttam , hogy nagyon szerelmes tudnék lenni belé. Ő is házas volt, de valószínűleg a férje szerette őt, ő nem volt szerelmes a férjébe.
Jókat beszélgettünk, jól éreztük magunkat egymás társaságában, de ennyiben maradt.
Milyen dolgok történtek?
Nem nehéz kitalálni.Attól, hogy ez így alakult, még nem lehetünk együtt,mert ez a döntése.Màst vàlasztott, ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!