Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerettél már olyat, akit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerettél már olyat, akit nem lehetett?

Figyelt kérdés
nov. 28. 11:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Rengeteg esetben, de semmi sem lett belőle.
nov. 28. 18:15
 12/24 anonim ***** válasza:
72%
Igen. Volt rá példa. Bár talán sokszor a "nem lehetett", meg a sok plátói csak abból fakad, hogy nem is merjük a másik felé kommunikálni az érzéseinket, a szándékunkat. Fejben eldöntjük, hogy "nem lehet".
nov. 28. 19:39
 13/24 anonim ***** válasza:

Én konkrétan tudom, hogy kölcsönös a vonzalom, de azt is hogy nem lehet -megmondta...

Azok a dolgok nem kellettek volna pluszban,amik történtek köztünk,de mindegy,emléknek szépek.

Ezzel a tudattal élni súlyos teher.

nov. 28. 21:21
 14/24 anonim ***** válasza:
13-as! Milyen dolgok történtek, ha egyszer nem lehet?
nov. 28. 21:25
 15/24 anonim ***** válasza:

Egy jó barát, kisebb családunknak is jó barátja, számíthatok rá, masszőröm is, van barátnője akivel jól megvannak.

Lassan 3 éve kínlódok emiatt.

nov. 28. 22:26
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan kolléganőm, akiért elváltam volna. Nálam a szerelem lassan alakul, de benne láttam , hogy nagyon szerelmes tudnék lenni belé. Ő is házas volt, de valószínűleg a férje szerette őt, ő nem volt szerelmes a férjébe.

Jókat beszélgettünk, jól éreztük magunkat egymás társaságában, de ennyiben maradt.

nov. 29. 06:49
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Mindig olyat. Mindig foglaltat. Nem azért, mert az elérhetetlen kell, hanem mert a magyar férfifelhozatalt tekintve egyszerűen csak köztük találni igazán jókat. Köztük is elvétve. Persze egy bizonyos kor fölött - engem pedig fiatalabbként is az a korosztály vonzott, "kisfiúra" nem vágytam.
nov. 29. 08:15
 18/24 anonim ***** válasza:

Milyen dolgok történtek?

Nem nehéz kitalálni.Attól, hogy ez így alakult, még nem lehetünk együtt,mert ez a döntése.Màst vàlasztott, ennyi...

nov. 29. 18:34
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Most is olyan nőt szeretek. De majd elmúlik.
nov. 30. 15:16
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sőt kölcsönös volt de nem lehetett mégsem a korkülönbség miatt. :/
dec. 5. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!