Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most szerelem, vagy csak fellángolás volt, vagy nem is szerettem, vagy mi lehetett?
Együtt voltam a párommal közel 2 évig. Vége lett, kicsit fájt , aztán volt egy buli féle esemény, ahol együtt aludtam egy sráccal (nem történt semmi, csak csók). Jó érzés volt hozzá bújni, megcsókolni, megölelni...
Aztán nem részletezném, de újra összejöttünk a párommal, majd vége lett megint, végleg (nem az alvásos dolog miatt, hanem mert függetlenségre, egyedüllétre vágytam). Most hiányzik, nélküle üres vagyok, jól éreztem vele magamat mindig, azonban volt egy kis bizonytalanság, hogy talán mielőtt elköteleződök, jó lenne még egy kicsit egyedül lenni, élni. Viszont vágyok rá, hogy hozzá bújjak, megöleljem, megcsókoljon, együtt legyek vele.
Lehet, hogy csak az agyam játszik velem, és ha összejönnék vele, megint egyedül akarnék lenni egy idő után? Ő nagyon szeret/szeretett, nemrég még én is őt, csak aztán ellaposodott a kapcsolat, próbáltuk rendbe tenni, félig sikeres is volt, de aztán újra visszazuhant.
Ha igazi szerelem lenne, akkor nem is éreztem volna arra vágyat, hogy mással / egyedül legyek, csakis vele akartam volna? Vagy ez nem szerelem, akkor miért hiányzik vajon?
Volt már esetleg valaki ilyesmi helyzetben? Kegyetlen rossz érzés és szeretném tisztázni magamban a dolgokat, de nem értem, mi miért történhetett.
Kérlek, csak segítő, magyarázó hozzászólásokat írjatok, gúnyolódás és kiosztás nem segítene, érzelmileg így is a padlón vagyok és rossz embernek érzem magamat.
Szerintem még szereted, csak egy kis szünet kellett, hogy eszedbe jusson, miért szereted a párod. Nem lehet, hogy túl sokat "lógtatok egymás nyakán"?
Kell néha a magánéleten belül is egy magánélet..., mikor a párod nélkül mész el a barátnőiddel valahova... Tudod, hogy feltöltődj. És a párodra is ráférne ez...
Vagy együtt is új programokat kitalálni/ elmenni a megszokottól kicsit.
Ha szereted, akkor beszéljetek ŐSZINTÉN mindenről ami nyomaszt titeket.
Remélem tudtam picit segíteni.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!