Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön nektek a pocak masszázs mint előjáték? Szoktáfok a nők pociját masszírozni?
Figyelt kérdés
Én imádom vagyis imádnám csak félek mondani, mert elég hájas vagyok.nov. 24. 20:27
11/16 anonim válasza:
A 90 és 75 százalékosra menj rá privátban kérdező meg fapinázó 9-es, nekik ezek szerint szabad nyomogatni a hasát. Élvezzetek egymást 😍
12/16 anonim válasza:
Volt az ex barátnőm az szerette ha simogatom. Nem előjáték volt mert arra nem indult be, mondjuk nem volt hasa, mert ad a mai napig magára. Úgyhogy ez nálad egyfajta fetish ez a gyomor simogatás.
13/16 anonim válasza:
Most pocakról van szó, túlsúly?
Egy laposabb hasat inkább simogatni szoktak, gyengéden körömmel
14/16 anonim válasza:
A hasát nem babáknak szokták masszírozni hogy böfögjenek/pukizzanak? :D érdekes előjáték lenne xd
15/16 anonim válasza:
Én enyhén túlsúlyos nőként nem szeretném, ha szex előtt / közben "pocakmasszázs" lenne a program. Nekem az nem erogén zóna, és kicsit háj/hasfetisiszta fílingje is van ennek a kifejezésnek (kb. mint a talpfetisizmus és ez a negédesen-eufemisztikusan megfogalmazott "talpkényeztetés" jellegű talpfókuszú mánia... nekem nem szimpatikus, ha vki ennyire rá van fixálódva vmelyik testrészemre)... ha 1x-2x megérinti simogatás közben, oké, de a többitől viszolygok.
16/16 anonim válasza:
Kérdező mennyire van pocakos ? Láthatunk képet ? És hány éves vagy ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!