Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön nektek a pocak masszázs mint előjáték? Szoktáfok a nők pociját masszírozni?
Figyelt kérdés
Én imádom vagyis imádnám csak félek mondani, mert elég hájas vagyok.tegnap 20:27
3/11 anonim válasza:
Szeretem, ha simogatja a párom a pocakom, pl ha mensizek, de előjátéknak ez nem számít, mert nem izgat fel.
Hájas hasat mondjuk undi lehet gyömöszölni.
4/11 anonim válasza:
Undorodom a hájtól, se magamon, se a páromon nem viselném el.
6/11 anonim válasza:
Nincs olyan hogy pocakmasszázs. A gyomor- és béltájékot, a köldök környékét és az alhasat semmilyen masszázsnál nem érintik, érthető okokból. Ha valami kéjenc hájnyomorgatásra gondolsz, az nem masszázs hanem valami fétises nyomorékság. Én sovány vagyok de senkinek nem engedném hogy a hasam nyomorgassa ami vagy kellemetlen vagy csikis lenne. Semmi értelme, csak valami beteg elme hülye fétise.
8/11 anonim válasza:
Jah persze előjáték közben masszírozza a hasam én meg elfingom magam. Végülis igazán romantikus 😶
9/11 anonim válasza:
Na az ilyen nőktől mentsen meg az isten egy életre mint a 6-os válaszoló. Egy igazi karótnyelt fap.na.
Akkor már inkább egy hájas nő, akinek simogatni kell a hasát.
10/11 anonim válasza:
#9 sok sikert kívánok hogy megtaláld a hájas madonnádat akinek nyomkodhatod a hasát. Nem simogatásról volt ugyanis szó ami teljesen más, hanem masszázsról. Francnak nyomogassa egy beteg állat a hasát, masszőr se tesz ilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!