Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bejön nektek a pocak masszázs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön nektek a pocak masszázs mint előjáték? Szoktáfok a nők pociját masszírozni?

Figyelt kérdés
Én imádom vagyis imádnám csak félek mondani, mert elég hájas vagyok.

tegnap 20:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%

Hát nem.

A fenekébe markolok bele.

tegnap 20:33
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
Nekem nagyon bejön.
tegnap 20:56
 3/11 anonim ***** válasza:
60%

Szeretem, ha simogatja a párom a pocakom, pl ha mensizek, de előjátéknak ez nem számít, mert nem izgat fel.

Hájas hasat mondjuk undi lehet gyömöszölni.

tegnap 21:02
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
Undorodom a hájtól, se magamon, se a páromon nem viselném el.
tegnap 21:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, attól csak szarnom kell.
tegnap 21:23
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Nincs olyan hogy pocakmasszázs. A gyomor- és béltájékot, a köldök környékét és az alhasat semmilyen masszázsnál nem érintik, érthető okokból. Ha valami kéjenc hájnyomorgatásra gondolsz, az nem masszázs hanem valami fétises nyomorékság. Én sovány vagyok de senkinek nem engedném hogy a hasam nyomorgassa ami vagy kellemetlen vagy csikis lenne. Semmi értelme, csak valami beteg elme hülye fétise.
tegnap 21:27
 7/11 anonim ***** válasza:
32%
Undorító
tegnap 21:49
 8/11 anonim ***** válasza:
32%
Jah persze előjáték közben masszírozza a hasam én meg elfingom magam. Végülis igazán romantikus 😶
tegnap 21:55
 9/11 anonim ***** válasza:
49%

Na az ilyen nőktől mentsen meg az isten egy életre mint a 6-os válaszoló. Egy igazi karótnyelt fap.na.

Akkor már inkább egy hájas nő, akinek simogatni kell a hasát.

tegnap 21:56
 10/11 anonim ***** válasza:
28%
#9 sok sikert kívánok hogy megtaláld a hájas madonnádat akinek nyomkodhatod a hasát. Nem simogatásról volt ugyanis szó ami teljesen más, hanem masszázsról. Francnak nyomogassa egy beteg állat a hasát, masszőr se tesz ilyet!
tegnap 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!