Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktátok egymást masszírozni a párotokkal?
Figyelt kérdés
Nem feltétlenül ilyen egész hátas, olajos masszázsra gondolok, hanem csak, hogy például egymás vállát-nyakát kicsit átgyúrjárok, megnyomkodjátok, ha valamelyikőtök nagyon stresszes vagy fáradt.
Kort és nemet is írjatok, kérlek :)
2021. márc. 28. 13:23
1/38 anonim válasza:
ha örömet szerzek vele, igen.
44/F
2/38 anonim válasza:
Nem igazán. Én szeretném, de a párom utálja csinálni, ezért ritkán szokta, akkor is kelletlenül. Én felajánlom mindig, hogy én is csinálom neki, erre azt mondja, hogy ő nem szereti. Emiatt ő sem akarja csinálni nekem.
3/38 anonim válasza:
Én szeretek masszírozni, jó kis előjáték is lehet...
46F.
4/38 anonim válasza:
Nem. Én utálom, ha masszíroznak.
Én mondjuk megmasszírozom, ha kéri, de én vagyok a nô, különösebben erôs se vagyok, úgyhogy nem tudom annyira erôsen csinálni, ahogy szeretné. Ezért nem szokta kérni.
5/38 anonim válasza:
igen, mert mindketten szeretjük
24n
6/38 anonim válasza:
Nem, mert extrém módon csikis, ezért neki nem esik jól. Én szeretném kapni, de fárasztónak találja és ezért nem teszi.
7/38 anonim válasza:
Szoktam a hátát meg a lábát. Sokat áll munka közben, és ez a masszázs nagyon jól esik neki...
8/38 anonim válasza:
Szoktuk igen, de főleg a párom engem. Ő nem igényli.
9/38 anonim válasza:
Igen, imádom amikor masszírozza a hátam vagy a talpam. Ő is szokta igényelni.
10/38 anonim válasza:
Igeeen!
Nagyon szeretjük mindketten a masszírt.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!