Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megértenétek ha a párotok soha nem masszirozna meg?
3 éve vagyunk együtt, jól kijövünk egymással. Neha van hogy megkérem hogy masszirozzon meg mert fáj a hátam, vagy csak mert simán jól esne, de mindig visszautasitja, nincs kedve, fáradt, csak ezt ne kérjem, majd máskor.. stb. Én is sok mindent megteszek érte amit nem akarok (reggelt csomagolok neki, kávét főzök stb) jól esne ha ő is megtenné értem ha tudja hogy ezzel örömet okoz. Nem értem miért olyan rossz egy felmesztelen 55 kilós nőt félhomályban megmasszirozni kicsit este.
Miért nem akarja? Valaki van hasonló helyzetbe? Én vagyok túl akaratos?
25/N
#5: ez részben igaz. Ha gyulladástól fáj a hátad, vagy menstruálsz akkor tényleg nem szabad, de nagy általánosságban nem lehet kárt tenni vele. A gerincoszlopot TILOS masszírozni.
Én direkt elmentem svédmasszázs tanfolyamra, hogy a leendő páromnak tudjak vele kedveskedni. Szerintem nagyon jót tesz a kapcsolatnak.
F
#5 te gondolom főzni sem szoktál.. hisz ha "nem értesz hozzá, akkor ne erőltesd"
masszőrként mondom, hogy elég egy masszázshoz a józan paraszti ész. ha fáj valamije úgyis jajgatni fog és abbahagyod.
kérdező: te se tegyél meg neki akkor dolgokat. Ennyire egyszerű. Nem tud magának kávét főzni meg kaját csomagolni?! az ilyen nem férfi!
Az a kerdes, szimplan csak lusta, onzo, vagy nem birja a keze, esetleg irtozik attol, hogy erezze a csontokat. Mert a simogatas mas. Esetleg nem birja az erzest?
Megkernem, mondja meg, miert. Bar ferfiak nem szeretnek valaszolni.
Én nem is szeretem. Annyira érzékeny a hátam a bordáimnál és a gerincem mentén, hogy ahogy az ujja lecsúszik valamelyik csontomról vagy valamilyen csomóról (vagy nevezd, aminek akarod), felsikítok és felugrok. Nagyon rossz érzés, nem fáj, de ilyen fojtogató, mintha hirtelen összeszorulna a mellkasom
Szóval örülök, ha nem nyúl hozzám masszírozás céljából. Simogasson inkább.
Egyébként én is utálom őt masszírozni, bár néha szoktam. Unalmas, fárasztó és nem érzem szexinek, csak olyannak, mint a kapálást. És ha még mellé élvezi is, akkor azt sem tudom, mikor lesz vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!