Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megértenétek ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megértenétek ha a párotok soha nem masszirozna meg?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, jól kijövünk egymással. Neha van hogy megkérem hogy masszirozzon meg mert fáj a hátam, vagy csak mert simán jól esne, de mindig visszautasitja, nincs kedve, fáradt, csak ezt ne kérjem, majd máskor.. stb. Én is sok mindent megteszek érte amit nem akarok (reggelt csomagolok neki, kávét főzök stb) jól esne ha ő is megtenné értem ha tudja hogy ezzel örömet okoz. Nem értem miért olyan rossz egy felmesztelen 55 kilós nőt félhomályban megmasszirozni kicsit este.

Miért nem akarja? Valaki van hasonló helyzetbe? Én vagyok túl akaratos?

25/N

2020. márc. 28. 19:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá, hogy ennek mi az oka
2020. márc. 28. 21:55
 12/14 anonim ***** válasza:
63%
Sose értem meg, hogy egy pasinak, hogy nem tud izgató lenni, ha masszírozhatja a barátnőjét, vagy bármilyen más nőt. Már csak ezért is lelkesnek és vállalkozó szelleműnek kellene lenniük szerintem egy masszírozásnál :D
2020. márc. 29. 00:05
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Várj! Szép hátad van? Vagy olyan mint egy kolorádó bogárnak? Marhára nem mindegy, mert egy szép hát, szép váll az vonzó tud lenni, de egy görbe, 5cm zsírszalonna borította már annyira nem.
2020. márc. 29. 01:49
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

12-es. Azért azt tudod, hogy a férfiaknak legalább a flel nem olyan nővel van, akit igazából vonzónak is tart. Amolyan ez jutott, jobb mint egyedül kapcsolatba vannak. Na most, ha ebből indulsz ki, meg is kapod a választ a kérdésre.

Ha csak az utcán sétálok, a nők 90-95%-át én sem masszíroznám meg a külsejük alapján. Aztán ott van a másik oldal, akinek meg minden mindegy.

2020. márc. 29. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!