Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetek,ha olyan ferfiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek,ha olyan ferfiba szerettem bele aki egyáltalán nem tudná megadni számomra az anyagi biztonságot és sok mindenben gyerekesen gondolkozik?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra,hogy jövőképe semmi.Dolgozik,de azt a keveset is arra költi ami felesleges.Gyereket akarna már,de egyáltalán nem felelősség teljes,és őt nem boldogitja a pénz(ezt mondta). Sikerült megszeretnem első perctől kezdve ahogy megláttam,de annyira gyerekesen fogja fel ezt az egészet .Ő csak annyit tud hogy velem akar lenni,de épp hogy kifutotta neki két italra,azt közbe 10ezret játszott el szerencsejátékkal.Szeretek vele lenni,és az első olyan ember aki mellett önmagam lehetek ,aki mellett szeretem magam ,és ez annyira ritka.. sem egy kapcsolathoz több Is kell..mit tegyek?
nov. 22. 22:53
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
84%
Huh. Férfiként mondom, ha összejössz egy szerencsejáték-függővel, véged van. Én is szoktam néha kaparóst venni, de nem 10 000-ért.
nov. 23. 06:37
 12/32 anonim ***** válasza:
nov. 23. 07:30
 13/32 anonim ***** válasza:
Tanulmányozd a linket.Ott is egy szerencsejáték függő csávó élete rajzolódik ki.
nov. 23. 07:32
 14/32 anonim ***** válasza:
0%
#9 itt egy szerencsejáték fuggorol van szó aki emiatt nem tudja beosztani a pénzt. Ez nem zavar? Kicsit láss túl néha a nőgyűlöleteden.
nov. 23. 07:38
 15/32 anonim ***** válasza:
39%
Az ilyennel nem terveznék hosszú távra. Gyertek össze, járjatok pár hónapig, hogy kiadd a szervezetedből, de ennyinél én a helyedben megállnék. Gyereket biztos nem terveznék vele. Összeköltözést se, meg úgy általában semmit, ami egy komolyabb kapcsolathoz kell. És ezt is csak akkor, ha korban még belefér egy ilyen komolytalan kis tinglitangli kapcsolat.
nov. 23. 07:51
 16/32 anonim ***** válasza:
55%
Teremtsd meg te az anyagi biztonságot! Azt amúgy is a nőnek kell. Gyereket meg ne vállaljatok.
nov. 23. 08:19
 17/32 anonim ***** válasza:

Egyszer-kétszer nekem is volt pár hetes elvakulásom ilyen semmirekellőekre.

Magányos voltál már egy ideje vagy régebb óta keresel kapcsolatot, igaz?

nov. 23. 08:25
 18/32 anonim ***** válasza:
62%

"nem tudná megadni számomra az anyagi biztonságot "

Várjál, most nem az van, hogy girl power, meg hogy ti, nők vagytok a határozott, erős, sikeres faj, aki totál egyenlő, sőt, jobb, mint a férfiak?

Akkor hogyhogy mégis a csúnya, lenézett pasikáktól várjátok el, hogy alátok hordja a lovettát?

nov. 23. 08:45
 19/32 anonim ***** válasza:
60%

18

Engem nem kell eltartani de én sem fogok eltartani senkit. Ja, és ha gyereket akarUNK, akkor a férfinak kepesnek kell lennie eltartania a nőt is

nov. 23. 09:27
 20/32 A kérdező kommentje:
Őszinte leszek,valóban tényleg nagyon magányos vagyok.És bár már ismerkedtem sok férfival,ő az egyetlen akinél azt érzem végre nem kell megfelelnem.Hasonló a személyiségünk annyi különbséggel,hogy én már máshogy gondolkozok sokmindenben.Neki már van ugyan 3 gyereke,azoknak az anyjuk elvileg elk*rvult,és az egyik gyereke szállóra került.Hajtogatja hogy a család az első neki,de mondom ha ennyire fontos akkor minek játszik és bukja el a pénzt amit egy kabatra is költhetne mert szetfagy.Jaj ő heti egyszer játszik már csak.Tény hogy nem annyi mint előtte ezt bevallom.Ő komolyabbat akar velem,de egyszerűen képtelen azt látni hogy ahhoz pénz kell,és anyagi biztonság.Kozre játszik az is hogy ő ilyen emberek között nőtt fel és az is hogy nem szerették őt igazán,és volt ő is intézetben.Igen nem egy olyan ember akivel érdemes lenne ezt hosszabb távon elképzelni,de nekem az hogy végre nem kell szorongjak és végre valaki mellett egy sima csend is nyugodttá tesz sokat számít.Igazabol nehéz helyzet mert iszonyat különc.Inni nem iszik egyáltalán,ellenben mindenki más igen körülötte.Valahogy ezt le kéne vele közölni,talán változnának a dolgok,de hát a gimnáziumot még csak annak idején el se kezdte.Nem elítélem,csak nehéz így jövőt tervezni.Hiába girl power,az nem azt jelenti önmagában hogy a pasit majd éj fogok eltartani :D
nov. 23. 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!