Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetek,ha olyan ferfiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek,ha olyan ferfiba szerettem bele aki egyáltalán nem tudná megadni számomra az anyagi biztonságot és sok mindenben gyerekesen gondolkozik?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra,hogy jövőképe semmi.Dolgozik,de azt a keveset is arra költi ami felesleges.Gyereket akarna már,de egyáltalán nem felelősség teljes,és őt nem boldogitja a pénz(ezt mondta). Sikerült megszeretnem első perctől kezdve ahogy megláttam,de annyira gyerekesen fogja fel ezt az egészet .Ő csak annyit tud hogy velem akar lenni,de épp hogy kifutotta neki két italra,azt közbe 10ezret játszott el szerencsejátékkal.Szeretek vele lenni,és az első olyan ember aki mellett önmagam lehetek ,aki mellett szeretem magam ,és ez annyira ritka.. sem egy kapcsolathoz több Is kell..mit tegyek?
tegnap 22:53
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Az anyagi biztonságodat a te dolgod megteremteni, majd ha gyerek lesz onnantól közös feladat.
tegnap 23:11
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

Ahogy az egyes írja, DE ilyen pasival nem vállalnék gyereket.

N 32

ma 00:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Alacsony szintű pasi, aki mellett többnek érzed magad. A lehető legszarabb választás, ugyanis felfelé húzzon a párunk. Egy céltalan embertől meg mit vársz? Gyanítom neked sincs sok jó családi mintha otthonról.
ma 01:26
 4/5 anonim ***** válasza:
És mondd csak, mibe szerettél bele? Az éretlen viselkedésébe, a játékfüggőségébe, a csóróságába? Abba, hogy egy céltalan senki, aki a kevés pénzét is eljáttsza? Felnézni sem tudnék rá, nem tudnék férfiként tekinteni rá, nemhogy beleszeressek😁
ma 03:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem kéne.
ma 03:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!