Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hallgat az azt jelenti, hogy gondolkozik?
Párkapcsolatban élő férfi vagyok, középkorú. Gyerek nincs. Van egy nő, akivel az elmúlt hónapokban sokat beszélgettünk munkaügyben és azon kívül is, hétköznapi témákban.
Neki mostanra szintén lett kapcsolata. Én meg is lepődtem, kb. 1 hónapja mondta el, ha nem néztem be, előtte úgy tűnt, hogy megvan köztünk a kémia, nem szexuális értelemben (arra nem került sor fenti okok miatt), hanem így lelkileg jól passzolunk.
Én már kezdtem ebben többet látni, érezni.... Ebből kiderülhet, hogy a párommal már nem az igazi.... most egyrészt eléggé lesújtott, hogy bepasizott, másrészt az, hogy már nem ír nekem. Én mondtam neki, hogy attól a barátkozás maradhat, nem szegünk törvényt, de zéró válasz.
Ez azért lehet, mert gondolkodik kettőnkről? Még jelentkezhet?
Írd meg, hogy így kvittek lennétek, ha a szeretőd lenne, mert már neki is van kapcsolata.
Mit nem értesz azon, hogy nem kellesz neki? Eddig se kellettél. Nem mindenki akar szerető lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!