Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha hallgat az azt jelenti,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hallgat az azt jelenti, hogy gondolkozik?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élő férfi vagyok, középkorú. Gyerek nincs. Van egy nő, akivel az elmúlt hónapokban sokat beszélgettünk munkaügyben és azon kívül is, hétköznapi témákban.

Neki mostanra szintén lett kapcsolata. Én meg is lepődtem, kb. 1 hónapja mondta el, ha nem néztem be, előtte úgy tűnt, hogy megvan köztünk a kémia, nem szexuális értelemben (arra nem került sor fenti okok miatt), hanem így lelkileg jól passzolunk.

Én már kezdtem ebben többet látni, érezni.... Ebből kiderülhet, hogy a párommal már nem az igazi.... most egyrészt eléggé lesújtott, hogy bepasizott, másrészt az, hogy már nem ír nekem. Én mondtam neki, hogy attól a barátkozás maradhat, nem szegünk törvényt, de zéró válasz.

Ez azért lehet, mert gondolkodik kettőnkről? Még jelentkezhet?

#dilemma #csend #szerelemféle
2021. júl. 14. 11:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű hogy jelentkezni fog.
2021. júl. 14. 11:52
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem jön össze a kapcsolata, majd jelentkezik. Így megy ez.
2021. júl. 14. 11:53
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez azt jelenti, hogy okos! Eszébe nincs csiki-csukit játszani, azért, mert te nem akarsz döntést hozni. Éli az életét, nélküled.
2021. júl. 14. 11:54
 4/15 anonim ***** válasza:
78%
Ghostingolás. Óvodás módszer, de most ezt űzi veled, amíg le nem kopsz.
2021. júl. 14. 11:55
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez azt jelenti, hogy foglalt pasival nem fog kezdeni, ha a fejed tetejére állsz, akkor se. Előbb le kellett volna zárni, ami nem működik és kilépni. De szemmel láthatóan annyira nem rossz a kapcsolatod, ha benne maradsz, mert a jobb nő nem jött össze.
2021. júl. 14. 12:01
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Felejtős.
2021. júl. 14. 12:16
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Édes vagy, hogy még reménykedsz.
2021. júl. 14. 12:31
 8/15 A kérdező kommentje:
És mit tegyek most? Írjak rá? Mi jön be ilyenkor a nőknek, ami nem zaklatás, de amiből egyértelműen leveheti, hogy érdekel, de azért nem torpedózom meg a jelenlegi kapcsolatát?
2021. júl. 14. 12:35
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne írj rá. Szakíts, és kezdj új életet.
2021. júl. 14. 12:37
 10/15 anonim ***** válasza:
50%

Írd meg, hogy így kvittek lennétek, ha a szeretőd lenne, mert már neki is van kapcsolata.

Mit nem értesz azon, hogy nem kellesz neki? Eddig se kellettél. Nem mindenki akar szerető lenni.

2021. júl. 14. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!