Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy szerelmes lettél valakibe, boldog voltál, de bele gondoltál, hogy nem tart örökké (jövőbeli tervek nem egyeznek), aztán próbáltad leépíteni az illetőt? Másik félként hogy reagálnál erre?
Figyelt kérdés
Szerelmesek lettünk egymásba, minden szuper volt, de aztán ezzel jött, és elkezdett kerülni, majd mindenféle rosszat gondolt rólam, hogy túl tudjon rajtam lépni. És összejött valakivel, akivel nem boldog, de elvan. Nekem viszont hiányzik, és nem igazán tudom, mit tegyek. Voltatok hasonló helyzetben?
30 körüliek vagyunk
tegnap 18:40
1/2 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy mik azok a jövőbeli tervek. Gyerekvállalás? Külföldre költözés? Férfi-női szerepek eltérő felfogása? Ha ilyen alapvető dolgokban nem egyeztünk, akkor valóban nem egymást keressük.
2/2 anonim válasza:
Hát ha tudod jól, hogy nem passzoltok össze mert nem egy irányba haladtok, akkor min szenvedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!