Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom fülig szerelmes belém, én viszont mostanában nem. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Barátommal 2 éve vagyunk együtt. Nagyon rendes fiú, a tenyerén hordoz, mindent megtenne értem. Emellett fülig szerelmes is belém, ezt gyakran el is mondja. Én viszont az utóbbi időben valahogy már nem érzem azt a tüzet iránta, mint korábban. Nagyon kedvelem, fontos mellettem, mint ember, társ, de nincs bennem lángoló szerelem iránta. Szerintetek lehet valamit tenni, hogy én is újra fülig beleessek?ma 14:39
1/4 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy nem lehet semmit tenni.
Azzal követte el a hibát, hogy a tenyerén hodoz. Ez egy ideig vonzó a nőknek, de utána ezek a jó fiúk unalmassá válnak.
Ezért keresnek a nők rosszfiúkat, mert azok izgalmasabbak, mint ezek a balekok.
2/4 anonim válasza:
kérdező most komolyan kérdezem mit éreznél ha megismernél egy kicsit férfiasabb kicsit durvább erősebb jellemű pasit és mondjuk jól meg du.gna,lerendezne? mondjuk úgy mint barátod sosem, ha belegondolsz őszintén jól esne? lenne bűntudatod? titokban vágysz ilyesmire? ha magadba nézel és belegondolsz, mit érzel?
3/4 anonim válasza:
Én kérek elnézést a férfiaktól amiért ilyen ostoba nők vannak a földön hogy nekik nem jó ha egy pasi szereti őket és mindent megadnak neeeeeem nekik azok a pasik kellenek akik átverik őket megcsalják kihasználják verik meg egyebek....hagyd el hidd el jobbat érdemel nálad aki meg is becsüli.
4/4 anonim válasza:
Szakítani. Elmúlt a fellángolás iránta. Nem lehet visszahozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!