Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mostanában elkezdett szerelmes sms-verseket küldeni. Nagyon aranyos és tudom, hogy úgy gondolja, de nekem ezek sablonosak és személytelenek. Hogy mondjam meg neki, hogy inkább maradjunk a régebbi sms-eknél?
Játszam h örülök neki?
1; akkor életem végéig kapom a verseket!
2; azt hittem egy kapcsolatban fontos az őszinteség (nálunk 1.helyen áll - ritka de így van). nem akarok semmit megjátszani.
Hogy neked mekkora probléma az, hogy éreztetni akarja veled, mennyire szeret?
Megtaláltad a tűt a szénakazalban, és még problémázol is rajta. Te biztos, hogy még nagyon fiatal vagy.
Én megértelek.
Persze, nem ez az élet legnagyobb problémája, de azért elég hülyén néz ki, hogy egy felnőtt ember 14 éveseknek való üzeneteket küldözget.
Szerintem csak annyit mondj,hogy azt szereted igazán ami az ő gondolata. És kész. Ha veszi a lapot okés ha nem akkor én nem feszegetném tovább.
Aki meg azt írja ez kötekedés, ő hogy örülne .... annak nincs kapcsolata vagy vevő a giccsre.
Hát boccsmár, hogy nem 40évesen jöttem ki anyámból. Pedig biztos nagyon örült volna neki.
Ha TE szeretnél ilyen sms-eket kapni, akkor Te se lehetsz vmi aggastyán...
Ha romantikus a férfi akkor az a baj mert nyálas
Ha nem romantikus akkor az a baj mert biztos nem szereti már a barátnőjét
Ha veri a nőt akkor az a baj mert egy vadállat
Ha nem veri a nőt akkor az a baj mert így nem "férfi",a nők pedig "férfit" akarnak
Ti mindig sírtok valamiért.Ezért jobb laza kapcsolatban élni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!