Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mostanában elkezdett szerelmes sms-verseket küldeni. Nagyon aranyos és tudom, hogy úgy gondolja, de nekem ezek sablonosak és személytelenek. Hogy mondjam meg neki, hogy inkább maradjunk a régebbi sms-eknél?
ilyenen rinyálni....ez legyen a legnagyobb gondod a kapcsolatotokban...
nekem is szokott a párom küldeni verseket, igaz azokat Ő költi :) bár, volt hogy a Te szavaiddal élve küldött már "sablonosat" is, de nem akadtam ki, inkább értékeltem hogy "vette a fáradságot" este a meló után hogy keresgéljen Nekem...erről ennyit
N22
Ugyanezt elmondod neki, amit a kérdésben leírtál. Hangsúlyozva, hogy nem akarod bántani!
Egyébként az ilyen idézetektől én is frászt kapnék...
Az a te bajod, hogy kesztyűskézzel bánt veled az élet, és nem tudsz értékelni olyan dologat, amiről más nő csak álmodik. De jobb dolgom is van annál, hogy vitatkozzak veled.
Egyébként meg ne itt panaszkodj, mond meg neki, mi a bajod.
Minden jót!
Ok, megbeszéltük. és az ő szavait idézve: értékeli az őszinteségemet. Mert sztem, ha szeretek vkit, akkor azzal őszinte vagyok. Ha mindenre csak bólogatunk, akkor sose ismerjük meg egymást igazán.
Szóval aki a bólogatás mellett szavazott, az bólogasson tovább nyugodtan... élete végéig ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!