Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt hogy kibe leszel szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hogy kibe leszel szerelmes be tudod folyásolni vagy lehetlen?

Figyelt kérdés
szerelmes, befolyásolás, lehetetlen

nov. 20. 13:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Befolyásolni... Egyébként nem, nem lehet.. A szerelem csak úgy jön.
nov. 20. 13:11
 2/18 anonim ***** válasza:
46%
Tudod befolyásolni
nov. 20. 13:12
 3/18 anonim ***** válasza:
75%
Ne folyásold be!
nov. 20. 13:23
 4/18 anonim ***** válasza:
90%
Sokan keverik a vonzalmat a szerelemmel. Az, hogy ki tetszik meg, ki iránt érzel vonzalmat, az random. Nem lehet iranyítani. A szerelem ennél viszont több. Ahhoz közös időt kell eltölteni, nem egy pillanatnyi érzés, hanem sokka mélyebb. Fel kell építeni közösen.
nov. 20. 14:10
 5/18 anonim ***** válasza:
52%

Én igen.

Ha vki felé megnyilok es szerelmes lennék helybol kiábrándit, ha viszont a másik le se sz.r, viszont ha nyit rám udvarol, akkor hipergyorsan leszek szerelmes.

Meg egy rakat olyan kontext van amiktöl függnek az érzelmeim.

Van pl olyan is amiben elfolytom és nem élem meg. Ilyen pl ha laza kapcsiban vagyok a másik nem akar többet olyankor én visszafogom magam, nem engedek teret az érzelmeimnek, hanem keresek mást akivel majd megtudom élni.

Vagy ugyanez ha vkinek tul sok lenne belőlem ha rajonganék érte. Nyilván ott se fejezem ki, és nem is élem meg sem,nem is tud igy belőlem kitörni a szerelem mint a "kánaán". Csak olyannal, aki szintén szerelmes belém mint az ágyu.

Na akkor aztán oxitocinomba ezerrel van köztünk, szenvedély, fergeteges úgy az egész.

nov. 20. 18:33
 6/18 anonim ***** válasza:
Ja es olyan is van, ha szerelmes vagyok, de a másik nem, simán át tudok szerelmesedni másba, aki viszont igen, szintén szeret engem.
nov. 20. 18:35
 7/18 anonim ***** válasza:
Konkrétan befolyásolni nem, de én pl sosem voltam olyan emberbe szerelmes, akibe amúgy ne akartam volna, mármint hogy azok az infók alapján amiket akkor tudtam róla, nem volt gáz a dolog. Szóval pl nem volt olyan, hogy tudtam valakiről, hogy egy bunkó, erőszakos paraszt, nagyon gyerekes, megbízhatatlan, vagy bármi egyéb negatív dolog, és ennek ellenére is beleszerettem volna. Nyilván idővel mindenkiről kiderülnek dolgok, de általában mindig olyan emberekbe voltam szerelmes, akik olyanok voltak (akkor és utána is sokáig), amilyet amúgy elképzelnék magam mellé.
nov. 20. 20:58
 8/18 anonim ***** válasza:
Szerintem kva könnyű szerelmesnek lenni abba, akivel sok időt töltesz, jól elvagytok és dugtok is. Nekem elég egy szex aztán már belé is szerettem :D Persze csak ha vonzó is. Illetve ha valakibe nem akarok beleszeretni, akkor egyszerűen nem beszélek vele, kerülöm, nem gondolok rá romi zene hallgatása közben stb. Ha valakiből ki akarok szeretni pl szakítás után akkor nem beszélek vele nem talizunk és egy pár hónap után már voltak nincsenek érzelmek :D
nov. 20. 21:16
 9/18 anonim ***** válasza:
Sajnos nem.
nov. 20. 21:41
 10/18 anonim ***** válasza:
8# Én pl nem lettem szerelmes a szexpartnerembe, pedig mind igaz volt rá, amit írsz, csak amúgy meg láttam közben, hogy rohadt unalmas életet él (kb döglik a PC előtt vagy elmegy néha horgászni a haverokkal és ennyi) és nekem a szerelemhez az kell, hogy tudjak idealizálni egy közös életet a másikkal. Ezen meg nyilván sok mindent nem tudtam, hogy fú, milyen jókat punnyadnánk otthon. xD Nálam ez simán megmarad a vonzalom szintjén, nem jutott eszembe állandóan a srác, csak amikor arra gondoltam, hogy jó lenne kicsit kiengedni a gőzt.
nov. 21. 05:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!