Milyen érzés úgy párkapcsolatban élni, hogy nem vagy
szerelmes a másikba?
Figyelt kérdés
Tök nem értem, hogy tudnak az emberek úgy összejönni egymással, hogy nem szeretik egymást, nem szerelmesek. Ilyenkor mi megy a hétköznapokban? Undorodtok egymástól? Megpróbáljátok eltussolni az intim dolgokat? Vagy veszekedtek egész nap? ÉS egyáltalán mi visz rá ilyesmire? Meséljetek.
Szerelem nélkül lehetséges (saját tapasztalat) de volt szeretet. Nincs kedvem mesélni. Már véget ért az a kapcsolat.
okt. 28. 02:06
2/12 anonim válasza:
Elég éretlen felfogásod van. Egy hosszútávú kapcsolat általában szerelemmel kezdődik, majd az évek során átalakul (jobb esetben) egy nagyon erős szeretet+szexuális vonzódás+kötődéssé.
Rosszabb esetben a szerelem után vége a kapcsolatnak, mert lekerül a rózsaszín szemüveg.
A szerelemnek effektív annyi a szerepe, hogy az első 1-3 évig a felhők közt lebegsz, majd leszállva a földre meglátod milyen is a másik. Bár az olvasottak alapján neked semmi ilyesmiben nem lehetett részed.
okt. 28. 03:24
3/12 anonim válasza:
Rossz. Nehéz tűrni az intimitást meg ilyeneket. Általában csak kényszerkapcsolatok vagy megélhetésik az ilyenek.
okt. 28. 04:25
4/12 anonim válasza:
Unalmas meg idegesítő. Zavar a másik, még ha nincs is konkrét veszekedés, nem vagytok annyira kedvesek egymással, csak kb mint a lakótársak, elvagytok. Én nem voltam hosszú távon ilyen kapcsolatban, nem jöttem össze senkivel úgy, hogy eleve ne lettek volna érzelmek, de nyilván olyan volt, hogy elmúlt és nem maradt kötődés meg szeretet sem, de szakítottam is. Azt nem tudom, hogy bírnak emberek évekig benne maradni direkt ebben.
okt. 28. 05:41
5/12 anonim válasza:
szerintem az a legrosszabb, ha nem szerelmes az egyik a másikba, de önmaga számára megteremti a rózsaszín ködöt, bemeséli magának hogy ő bizony nagyon szerelmes és teljesen rázúdul a másikra, kontrollálni akarja, minden szabadidőt töltsenek együtt, a másik fél senkivel se kommunikáljon stb.
Egyébként ha tisztázva van mindkét fél részéről: nincs szerelem, de szeretet igen, akkor jó is lehet, de mindkét fél legyen tisztában vele hogy szerelem nélkül kezdődik.
okt. 28. 06:00
6/12 anonim válasza:
Kapcsolatfüggő emberek esnek bele ilyenekbe, mert nem tudnak egyedül hosszútávon meglenni, és állandóan együtt "kell" lenniük valakivel. Szar lehet nekik...
okt. 28. 06:02
7/12 anonim válasza:
Kíváncsiságból. Adsz egy esélyt magadnak és a másiknak, hogy kialakuljanak az érzelmek. Nincs ebben semmi rossz. Az idő megoldja.
okt. 28. 06:05
8/12 A kérdező kommentje:
Kettes, te beteg vagy. Nekem nem volt még részem benne? :D Nem, tényleg nem volt. Van, és képzeld, 10+ év után is szerelmesek vagyunk. Békélj meg vele!
okt. 28. 07:52
9/12 anonim válasza:
6os a kapcsolatfüggőség mást jelent.
okt. 28. 08:54
10/12 anonim válasza:
Volt ilyen kapcsolatom, a másik fél nem volt belém szerelmes. Feltűnően jól elvoltunk, fel se tűnt évekig, hogy ő nem az, de a szex és intimitás nem volt épp a toppon, de ebből még nem következtettem arra, hogy ő csak úgy van velem, hogy ne legyen egyedül. Teljesen véletlenül jöttem rá, gyakorlatilag lebukott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!