Normális, ha úgy érzem, hogy egy párkapcsolatot nem tudnék kialakítani, illetve élni benne, de mégis jól esik plátóian álmodozni lányokról, szerelmesnek lenni? 26/F
Hasonloan erzem magam
Konkret szemely is volt akivel jo volt flortolni (mi mondjuk szexeltunk is parszor) es erzelmileg kotodni hozza de ha belegondoltam h az eletemben mennyi valtozas es kompromisszum lenne akkor elment tole a kedvem. De kepzelegni nagyon jo rola
Ha meg tobb hozzank hasonlo van itt jelezhetne
Én is ugyanezt érzem. Minden éjjel úgy alszom el, hogy arról ábrándozok, hogy egy lány itt van a karjaimban és a világon mindennél jobban szeretjük egymást. Sokszor a párnát is ölelgetem. Viszont nem szeretnék párkapcsolatot. Túlságosan szeretek szabad lenni. (Igaz, hogy egy jó párkapcsolatban is szabad az ember, de azért legalább minimálisan mindig alkalmazkodni kellene.) Ha megismernék egy lányt, azzal megismerném az egész családját is, és sajnos nem vagyok híve a nagy családi összeborulásoknak. Állandóan elvárásokat támasztana felém mindenki, hogyan kellene viselkednem. Ezekre a dolgokra nincs szükségem, szeretek egyedül lenni, inkább nem keveredek bele zűrös családi/rokoni ügyekbe, konfliktusokba.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!