Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan fejlesszem magam, hogy...

Hogyan fejlesszem magam, hogy olyan férfi legyek, akibe szerelmes lehet egy nő?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, és ha szükséges, írok többet magamról, de szerintem nem szükséges.

2023. aug. 27. 17:21
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
66%
Sportolj, azt csípik a csajok.
2023. aug. 27. 17:22
 2/35 anonim ***** válasza:
58%
Végülis csak azt kérdezted, hogy miért nem vagy elég jó. Minek is kell ehhez bármit tudni rólad, igazad van.. és csodálkozik hogy nincs senkije..
2023. aug. 27. 17:24
 3/35 anonim ***** válasza:
34%

180 vagy inkább már 190+ legyél.

Te vagy a szüleid legyenek gazdagok.

Legyen drága menő autód.

Legyen szöveged.

Nézz ki átlagon felülinek.

Legyen rá időd de mégsem annyi amennyit ő akar.

Hitesd el vele, hogy mindent is megteszel érte de persze tegyél rá magasról a valóságban.

Legyen olyan hobbid amibe bele tudod vonni mert nekik nincs.

Minden hétvégén kirándulás, wellness stb..

(Tudom le leszek pontozva mert leírtam az igazat. De én már megtanultam, hogy nagyon sok esetben a lepontozott válaszok a nyerők. :) )

2023. aug. 27. 17:26
 4/35 anonim ***** válasza:
77%
A sport a testalkatot javítja. Ehhez még megfelelő öltözködési stílus kell, ami nem feltétlen jelenti azt, hogy top márkákat kell hordani. Ez azonban még mindig csak a külcsín. A személyiséget és érdemes fejleszteni, melynek egyik módja az önismeret. A mondás is úgy tartja, a külső megfog, a belső megtart.
2023. aug. 27. 17:26
 5/35 anonim ***** válasza:
24%
185 centi feletti magasság, ápolt szakáll, kisportolt test és egzisztencia a javából. Nem olcsó mulatság, de el lehet érni a várt eredményt.
2023. aug. 27. 17:34
 6/35 A kérdező kommentje:

Elnézést.

Testi adottságok: átlagos kinézet, 177 cm magas vagyok.

Belső: tanultnak érzem magam, érdekel a tudomány, a művészet. Nem tudom milyen vagyok a többi emberhez képest, mert nem hasonlítom magam senkihez. Talán átlagos vagyok?

2023. aug. 27. 17:41
 7/35 anonim ***** válasza:
42%

3-as, jó selejt lányokst ismerhetsz, de pl nekem ezek közül egyiksem ok a szerelemre. De még a szeretetre sem.

Ott a baj, hogy te csak érdekkapcsolatot akarsz, nem normális érzelmeket. Sajnállak.

2023. aug. 27. 17:41
 8/35 A kérdező kommentje:

"A sport a testalkatot javítja. Ehhez még megfelelő öltözködési stílus kell, ami nem feltétlen jelenti azt, hogy top márkákat kell hordani. Ez azonban még mindig csak a külcsín. A személyiséget és érdemes fejleszteni, melynek egyik módja az önismeret. A mondás is úgy tartja, a külső megfog, a belső megtart."

Hogyan fejleszthetném a belsőmet? Ebben tudnátok segíteni?

2023. aug. 27. 17:42
 9/35 anonim ***** válasza:
30%

Önismereti könyvek, hobbik, stb. A személyiség egyébként nagyon egyedi, de nem kell más, minthogy ne legyél te is egy tucat médiafogyasztó. Egy tömegben bégető birka.

Szerintem már ez is üdítő változás. Persze, az se mindegy, ki a célközönség. A tucatlányoknál így nem nyersz.

2023. aug. 27. 17:45
 10/35 anonim ***** válasza:
32%
Teljesen esélytelen. Aki egy átlagos hapsiba szerelmes lesz, az mindenkibe szerelmes lehetne, ami pont olyan, mintha senkibe se lenne. Kell valami, ami csak te vagy, egyéniség, pozitív, jó dolgok...
2023. aug. 27. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!