Hogyan fejlesszem magam, hogy olyan férfi legyek, akibe szerelmes lehet egy nő?
Fogadd el magad, ahogy vagy. Igen, beléd jelenleg is lehetne szerelmes valaki.
Legyenek céljaid, elképzeléseid, hogy mit szeretnél megcsinálni az életben. Lehetőleg ne anyagi célok, hanem valami kreatívabb. Tehát ne egy medence, hanem, hogy te fogorvos, légtornász stb. akarsz lenni. Haladj a céljaid felé, ha valami szenvedélyesen érdekel, azzal foglalkozz.
Nem szenvedélybetegségekről beszélek! :-)
Műveld magad szépirodalommal, pszichológiával, vagy ami érdekel. Érdekeljen a világ.
50f
#14: Nekem írta, 10-es vagyok. Én pedig a kérdező kommentjére reagáltam, amiben a következők vannak:
"átlagos kinézet [...]
Talán átlagos vagyok?"
Te már csak tudod h én mit akarok. Hát nem is azon a szinten vannak ezek a csajok akikkel én kavarok amin te, az is tuti (értsd: szerintem téged 2 méteres bottal se piszkálgatnálak meg).
A fentebbi vonatkozik rád is. :D általánosítok mert ez az igazság.
Leírtam ennek sz*z kisfiúnak, hogy mi kell ahhoz, hogy végre kapjon egyet. De nagy felháborodást keltett. 😂
#16 Nagyon vicces vagy, ha-ha-ha.
"szerintem téged 2 méteres bottal se piszkálgatnálak meg"
Szerintem Te pedig egy élettelen és megkeseredett ember lehetsz. Sajnálom azokat a nőket, akik szóba állnak veled.
Megoldottuk
Annak a hisztisnek írtam. :D
Üzenetben kaptam:
"Attól függ mit értesz egy nő alatt? Egy konkrét nőt, akit kiszemeltél vagy csak általánosságban bármelyik nő?"
Általánosságban bármelyik nő.
Elnézést, hogy itt válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!