Milyen érzés úgy párkapcsolatban élni, hogy nem vagy szerelmes a másikba?
Figyelt kérdés
Tök nem értem, hogy tudnak az emberek úgy összejönni egymással, hogy nem szeretik egymást, nem szerelmesek. Ilyenkor mi megy a hétköznapokban? Undorodtok egymástól? Megpróbáljátok eltussolni az intim dolgokat? Vagy veszekedtek egész nap? ÉS egyáltalán mi visz rá ilyesmire? Meséljetek.okt. 28. 01:51
11/12 anonim válasza:
Erre legjobban azok tudnának válaszolni, akik anyagi érdekből jönnek össze valakivel.
12/12 anonim válasza:
Azért nem ugyanaz, ha elmúlt a kezdeti szerelem és a másik feled lett az illető, mintha soha nem is lett volna ilyen érzésed. Még azt is el tudom képzelni sok esetben, hogy nem első látásra csap valakibe a villám, hanem egy laza járogatás, randizgatás alatt jön rá, hogy ő az igazi és komolyabbat akar, de hogy ez az érzés soha ne is legyen meg, az nekem nem férne bele. Szerintem azért ritka is, érdekházasságokban lehet inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!