Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Másba szerelmes, ti mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másba szerelmes, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit nagyon megszerettem. Aztán most egy kis idő után kiderült hogy van egy 2 éve tartó viszonzatlan szerelme, viszont vonzódik hozzám.

Ti mit tennétek a helyemben? Megéri harcolni érte? Már volt köztünk minden amúgy. El fogja felejteni a másikat, és belém szeret?

nov. 8. 08:35
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Ha elég ügyes vagy, akkor lehet.
nov. 8. 08:41
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Ez szerintem nagyon kétesélyes. Lehet hogy nála a lassú víz partot mos és idővel kölcsönös lesz, de sajnos az sem kizárt hogy barátzónába tesz extrákkal, amíg nem szabad a szíve, és ott is maradsz amíg tart közöttetek bármi is.

Ez csak az én személyes példám, de én pl sosem lettem szerelmes abba, akivel ugyanígy voltam mint most a lány veled. Jó volt, vonzalom volt, de szerelem sosem lett, csak később mással, amikor már független voltam érzelmileg.

nov. 8. 09:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A másikba szerelmes, hozzád "csak" vonzódik. Szerintem az a másik sosem lesz közömbös számára, ha most összejöttök.
nov. 8. 10:05
 4/9 anonim ***** válasza:
66%

Hát... ennek így szerintem nem lehet látni a végét.

Próbálj időt adni a dolognak és közben kiderül, hogy kialakulnak.e irántad is komolyabb érzelmek. Sok kedvesség, jó szex, ezektől simán tud kötődni. De ha annyira nem jön be neked a lány, akkor meg nincs értelme küzdeni szerintem.

nov. 8. 12:04
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Én megpróbálnám. Ha a másik sráccal sosem lesz semmi akkor lépj közbe. Legyjél aranyos úr, de közben csibész. Ne siess. És próbálj vele lenni(normálisan) sokat, és hallgasd meg viccelödj menjetek el szórakozni programokra esetleg sétálni és kajálni. Apránként csábísd el, de ne tahó proli módon.
nov. 8. 14:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen viszonyban volt a plátóijával ez a 2 év alatt? Vagy csak egy emlékképbe volt szerelmes?
nov. 8. 18:48
 7/9 A kérdező kommentje:
emlékkép....
nov. 8. 18:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor az azért inkább jó, és talán így bele lehet menni.
nov. 8. 22:20
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
Nem fog beléd szeretni, de még az is elképzelhető, hogy hozzád megy feleségül, hogy legyen férje, legyen gyereke, de szerelmes nem lesz.
nov. 9. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!