Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan értessem meg vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg vele?

Figyelt kérdés

Most kezdtem a második évemet az egyetemen. Van egy srác akinek egyértelműen tetszem. Csakhogy nekem van párom, akivel nagyon boldog vagyok és nem akarok "több vasat a tűzben tartani". Ráadásul még ha nem is lennék foglalt, akkor sem lenne "jövőnk" mert, hogy őszinte legyek nem az én esetem. Egyetemista létére gyerekesen viselkedik és látszik rajta, hogy semmiért nem kellett megdolgoznia és ezt híreszteli is. Illetve nagyban híreszteli, hogy ő gyereketet szeretne és nagy családot. Én pedig nem szeretnék gyereket. Szerintem ez olyan dolog, amiben nincsen kompromisszum. A párom sem szeretne gyereket. Ezt már a kapcsolat elején megbeszéltük.

Amikor felismertem, hogy tetszem neki, próbáltam rá vezetni, hogy már foglalt vagyok. Nem akartam megsérteni, mert még 3 évig leszek egyetemen és nagyon kellemetlen lenne, ha például beosztanak egy csoportmunkára és a csapatban benne van ő is.

Tehát azzal próbálkoztam, hogy mikor a barátaimmal beszélgettem, hogy hogyan töltöttem a nyarat, akkor elkezdtem mondani, hogy hol voltam a párommal. Ezt ő is hallotta. De vagy nem vágta le a dolgot vagy nem is érdekelte. Nem változott semmi. Már nagyon frusztrál a dolog, de még most sem akarok jelenetet rendezni.

Mi lenne a tanácsotok

ma 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Mit takar az, hogy egyértelműen tetszel neki? Mert ha nem utasítottad vissza egy az egyben, akkor nyilván nem próbálkozott be, nem flörtölt, nem bókolt, semmi.
ma 13:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

1. Félre érted a jeleket, csak simán közvetlen, laza személyiség.

2. Ha tényleg teljesen egyértelmű, akkor ki kell magadért állni. Meg kell neki mondani, hogy figyelj, van párom, nem szeretnék tőled semmit. Ha ezt nem mered neki elmondani, akkor valószínűleg te sem vagy teljesen biztos azokban az egyértelmű jelekben.

ma 14:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"Illetve nagyban híreszteli, hogy ő gyereketet szeretne és nagy családot. Én pedig nem szeretnék gyereket. Szerintem ez olyan dolog, amiben nincsen kompromisszum. A párom sem szeretne gyereket. Ezt már a kapcsolat elején megbeszéltük."

Ezt minek emeled így ki?

Bőven elég, hogy nem akarsz tőle semmit, párod van.

Fura ez a megfogalmazás.

Miket csinál arról nem írsz semmit, inkább arról írhatnál a hlyeségek meg a sallangok helyett. Konkrétumokat.

ma 14:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Pedig nincs választás. Egyenesen megmondod hogy nem tetszik. Nyíltan kell komunikálni.
ma 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!