Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan, hogy egy 30-40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy egy 30-40 év közötti beleszeret egy 14-16 év közöttibe? Hallottatok ilyet?

Figyelt kérdés
nov. 18. 01:17
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a 30 éves srác egy 16 éves lányba még rendben van. A fiúk későn érnek. De az már szerintem gáz, ha ebből kapcsolat is van. A 18 évet illene megvárni. A 40 éves férfi az már gyanús.

Fordított esetben, ha az idősebb nő szerelmes fiatalabb srácba, ott érzelmi fejlődési rendellenesség lehet a háttérben.

nov. 22. 10:06
 22/34 anonim ***** válasza:
Én beszéltem vele, a kérdező a lány, és ő szerelmes egy 3X éves pasiba aki az apja ismerőse. Szoktak is beszélni néha.
nov. 22. 10:26
 23/34 anonim ***** válasza:
Ma a lányok is későn érnek... Érdekes annak idején a gimiben akinek volt barátja/barátnője mind a saját korosztálya volt...
nov. 28. 17:53
 24/34 anonim ***** válasza:
Nem szeret bele!! Csak nem tudja kontrollálni a testi vágyait és ő maga is minimum éretlen lelkileg!! És akkor még a legjobbat feltételezem!!!
dec. 27. 23:18
 25/34 anonim ***** válasza:
Sok családban előfordul az ilyen, a nevelőapuka csinálja...
dec. 28. 06:54
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

annak idején, amikor gimibe jártunk, az egyik lánynak volt ilyen korú "fiúja" és mi még azt hittük, hogy ez mennyire menő! egy igazi felnőtt férfi, mert hát persze mi is mind érettebbek voltunk a korunknál, pont ahogy az összes tinilány képzeli magáról :) ők egyébként valóban együtt voltak vagy tíz évig, annyi idő alatt még a lány családja is megbarátkozott a férfival, de ez a ritkább szerintem.

én pedig idő közben már bőven 30+ vagyok és van lányom is és hát jó ég, egészen máshogy gondolok most vissza erre, a hátamon feláll a szőr, ha belegondolok, hogy egy harmincas férfi komolyan érdeklődne a lányom felől.

egyetlen felnőtt embernél sem tartom egészségesnek, hogyha romantikus kapcsolatba kezd egy gyerekkel és kész. nem a korkülönbség miatt, mert felőlem egy 40 és egy 60 éves ember összejöhet és éljenek boldogan, semmi közöm hozzá. de egy kisgyerek és egy felnőtt párkapcsolata sehogy sincs rendben.

jan. 8. 15:20
 27/34 anonim ***** válasza:

18 éves, érettségi előtt álló évfolyamtársnőnk összejött a téli túrán a 35 éves töritanárral, ott cuppogtak éjszaka mellettem az emeletes ágyon.

Azután 2 évvel össze is házasodtak.

jan. 8. 22:02
 28/34 anonim ***** válasza:
Nekem az osztálytársamnak biosz tanárral volt viszonya 10.es kora óta. (Legalabbis ekkor derült ki) Igaz minket nem tanított. Érettségi után fel is vállalták. Akkor volt a lány 18 a tanár 40.
jan. 8. 22:38
 29/34 anonim ***** válasza:

Mi lett veletek, kedves kérdező, azóta, hogy kiírtad a kérdést?

Privátban is írhatod!

jan. 9. 02:04
 30/34 A kérdező kommentje:
Még semmi.
jan. 9. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!