Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-35 év közötti nők, mennyire jöttök zavarba, ha egy jóképű férfi, akit már látásból ismertek, szemezni próbál veletek?
Egyedülálló vagy és nyitott az ismerkedésre. Megjelenik előtted egy jóképű férfi, akit már párszor láttál, de még nem beszéltetek, és megpróbálja felvenni veled a szemkontaktust.
Zavarba jössz? Viszonzod a férfi jelzését? Lehet belőle folytatás, ha a férfi megszólít téged?
Én is úgy vagyok vele, mint az 5-ös. Valószínűleg észre se venném. Ha egy idegennel valahol, például tömegközlekedésen összeakad a szemem, akkor tovább nézek, akkor is, ha egyébként vonzó az illető. Akikkel meg látásból ismerjük egymást, azokkal általában köszönő viszonyba kerülök elég hamar, így ha egy ilyen illető akarna kikezdeni velem, simán tudna beszélgetést is kezdeményezni, ha akarna.
Az ilyen szemezés szerintem inkább szórakozóhelyeken működik, ha az ember ismerkedési célzattal megy.
Én sajnos kb minden ilyesmitől zavarba jövök, pedig nem vagyok már kamasz :D
Ez egyéni pszichés adottság :D
Ha a pasi nem elérhető, akkor megpróbálom leplezni, hogy tetszik, aminek hosszabb távon az a vége, hogy egy taplónak fogok tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!