Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja hogy szeret engem, de nem szerelemmel, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja vagyunk együtt, sokat járunk ide oda, szeretünk egymással lenni, én bele is szerettem... De ő elmondása szerint nem szerelmes de nagyon szeret...Én vagyok az első neki, mindenben. Szerintetek van értelme várni, vagy semmi értelme?tegnapelőtt 17:29
1/8 anonim válasza:
Semmi. Minél hamarabb szakíts, ha nem akarod posvánnyá tenni az életed.
3/8 anonim válasza:
mint ismerősőm az exével, ott is mondta a pali h nem szerelmes de szereti aztán most szakítottak 2év után mert megunta és úgy is bánt vele mint a kutyával a végére
nincs értelme várni, szerelem vagy van vagy nincs annélkül lehettek simán barátok is de boldogok nem lesztek sőt fájni is fog nagyon ha még jobban bele éled magadat , helyette inkább keresd azt aki tényleg érez irántad valamit és te is viszont
4/8 anonim válasza:
Nincs értelme, de ne állíts már olyasmit, hogy 1 hónap után szerelmes vagy mert nem vagy az. Csak fellángoltál iránta amit nem viszonoz.
5/8 anonim válasza:
Igen nekem is at a tapasztalatom hogy az ilyenek elvesznek éveket is, es aztán lépnek le.
6/8 anonim válasza:
Hát... Velem 1 hónapja szakítottak, ugyanezzel az indokkal. 3 hónapig voltunk együtt, azt mondta senki iránt nem érzett úgy mint irántam és nagyon szeret, de nem szerelmes.
7/8 anonim válasza:
Na állj. Nem lesz mindenki pár randi után szerelmes. Van, akinek ehhez több idő kell. Egy hónap meg még semmi. Szerintem inkább az a durcsa, hogy te ilyen rövid idő alatt már szerelmes lettél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!