Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ocsmánykodik a lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ocsmánykodik a lány, aki tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Néha egyszerűen nagyon közönséges. Csábítgat, flörtölget velem ő is, aztán néha meg a semmiből ocsmánykodni kezd. Mintha belebújna a kisördög. Hangosan és kulturálatlanul böfög. Még férfiaknál se illő ez, nőknél meg egyenesen taszító. Néha olyan csúnyán kezd beszélni, mint a kocsis. Pedig alapból kedves, finom, szolid lány. Vagy gonoszkodni kezd hogy beizzadt a lába, és hogy milyen büdös lehet. Engem ezek roppant módon kiábrándítanak, és szenvedek tőle. Teljesen illúzióromboló és vágylohasztó! Pedig elég jól is néz ki, és tudom hogy én is bejövök neki. De akkor miért kell ezt csinálni?

#érthetetlen #ocsmánykodik #ocsmánykodás
nov. 10. 23:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
7%

Hat igy nokent eleg proszto/proli modon viselkedik. Ferfibab is rosszul vagyok az ilyentol. Nekem total igenytelen, nem csodalom, hogy kiabrandulsz belole. Ha majd osszejottok, behiv a wc-re, hogy megmutassa, mit alkotott?

26n

nov. 11. 06:37
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
Igen itt arról van szó, hogy a te fejedben egy szolid kedves lány, mert tetszik a külseje és ezt akarod belemagyarázni.
nov. 11. 07:49
 13/16 anonim ***** válasza:

11-es vagyok

Nem irtam olyat, hogy ez barkinek a hibaja lenne vagy meg kellene valtozbua, egyszeruen csak nem passzoltok.

nov. 11. 08:41
 14/16 anonim ***** válasza:
87%

Tipikus férfi gondolkodás. Mivel a lany szép, ezért biztos olyan, mint amilyennek képzelem.

Hát nem :D nem csak a csúnya dagadt nők tudnak undorítóan viselkedni, te szerencsétlen :D

nov. 11. 12:03
 15/16 anonim ***** válasza:
80%
Ez nem egy előre lerendezett dolog, hogy ő a leendő barátnőd, és akkor úgy kell viselkednie, ahogy te a kis fantáziádban elképzelted. Ez bezony az ő személyiségének a része, hogy ilyen - ha neked ez nem szimpatikus, keress más nőt magadnak. Nem hiszem, hogy ő az egyetlen szóbajöhető, csinos lány.
nov. 11. 16:13
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Tipik proli, a válaszolók meg benyalnak neki. XDDDDDDDDDDD
nov. 11. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!