Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt kedvesem békülne velem a jelek szerint,de terhes(nem tőlem) akik tudnak erről ismerőseim hülyének tart,de én fel vállalom,ez most tenyleg olyan gáz?
Figyelt kérdés
Hölgyek véleménye érdekelne inkább.Párommal régóta külön vagyunk,de immel ámmal tartottuk a kapcsolatot.Utóbbi időbe beszélgettünk sokat,de tisztában vagyok a dolgaival.
Várandós,párja kb lesz@rja,se orvoshoz sehova nem is kíséri el,csak annyit lát hogy babavárót felvegyék,és autót vehessen.
Szeretem a párom,nem is haraggal mentünk szét,inkább a fiatalság volt a gond.Kb ott tartunk,hogy többet tudok a babáról,hogy hol tart,mikor megy dokihoz. Én úgy vagyok vele, ha úgy alakul én szívesen nevelem születésétől,de emiatt picit furán reagálnak ez miatt. Rá adásul házasodtak is nem is rég.
nov. 9. 19:27
11/12 A kérdező kommentje:
10# ez mindenképp így lesz. Sőt.. most épp ingatlant vásárolok,de azt is úgy hogy minden a nevemen,függetlenül attól ki lesz az életembe. Ha netán gebasz lesz hagyom. Persze bennem is dolgozik valamelyest a félsz,de nem is bíztatom semmire,még mondtam is neki beszéljék meg,hátha menthető,hogy most egyből ne meneküljön. Sajnos sokszor meg égettem magam kapcsolatok alatt
nov. 10. 16:04
12/12 anonim válasza:
Nőként nekem is az a gyanúm, hogy nem téged szeretne, hanem egy gazdatestet / apucit és eltartót a gyereknek, és tudja, hogy te még szereted és "könnyű préda" vagy, nem kell magát megerőltetnie, pluszmunkát vállalnia és / vagy vmi idős, igénytelen fazonhoz elmennie sugarbabynek a pénz miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!