Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt kedvesem békülne velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt kedvesem békülne velem a jelek szerint,de terhes(nem tőlem) akik tudnak erről ismerőseim hülyének tart,de én fel vállalom,ez most tenyleg olyan gáz?

Figyelt kérdés

Hölgyek véleménye érdekelne inkább.Párommal régóta külön vagyunk,de immel ámmal tartottuk a kapcsolatot.Utóbbi időbe beszélgettünk sokat,de tisztában vagyok a dolgaival.

Várandós,párja kb lesz@rja,se orvoshoz sehova nem is kíséri el,csak annyit lát hogy babavárót felvegyék,és autót vehessen.

Szeretem a párom,nem is haraggal mentünk szét,inkább a fiatalság volt a gond.Kb ott tartunk,hogy többet tudok a babáról,hogy hol tart,mikor megy dokihoz. Én úgy vagyok vele, ha úgy alakul én szívesen nevelem születésétől,de emiatt picit furán reagálnak ez miatt. Rá adásul házasodtak is nem is rég.

nov. 9. 19:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Nem vagy normális. Téged használ ki! Hagyjad magára a babával, majd az anyja, vagy mit tudom én ki segít neki. Semmi közöd hozzájuk. Hiába hagyná el a párja az exed - ő nem fogja, neki jó, hogy két férfi van körülötte - akkor is csak kihasználna és keresne más férfit melletted!
nov. 9. 19:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nenenenenene! Felejtsd el!

Nem szeret téged, csak maximum talonban tart. Most, hogy kaki van a kapcsolatában, táncolna hozzád vissza. Terhesen, házason, hitelekkel a nyakában. Aztán ha az exe elkezd teperni, akkor félredob. Ha jön egy jobb, akkor meg mindkettőtöket eldob.

Aki terhesen, friss házason képes az exével kavarni, pláne visszamenni, az finoman szólva sem őszinte, becsületes ember. De hogy mentálisan sincs rendben, az is biztos. De ha te ilyen helyzetben a nyakadba vennéd, akkor nálad is van gond bőven.

nov. 9. 19:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát erre még én is azt mondom, hogy nem vagy normális...
nov. 9. 19:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne légy hülye. Mástól terhes, aki elvette. És te akarod felnevelni a gyerekét csak mert az apuka nem olyan szívszerelmes? Ne ne ne és ne. Felejtsd el a fenébe és tiltsd is inkább le.
nov. 9. 20:04
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
Ismerek ilyen párt, mint a történeted. Teljesen jó házasság lett belőle, utána közös gyerek is született.
nov. 9. 20:08
 6/12 A kérdező kommentje:

Elfogadom ezeket a véleményeket is köszönöm.

5# titkon van bennem egy ilyen gondolat. Most akkor volt 17 éves,azóta eltelt 5 év. Nyilván nem esett jól akkoriban a szakítás. Nagy vonalakban annyit tudok vissza élt a házassággal a srác,lánynak van lakása,autója,munkája a gyerek meg úgy volt vele akkor kényelembe helyezi magát, semmivel se foglalkozik.

nov. 9. 20:30
 7/12 anonim ***** válasza:
51%

6

Ha szereted, akkor próbáljátok meg. Ne foglalkozz vele, hogy mit mondanak mások.

nov. 9. 20:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Azért néznek hülyének, mert egy ilyen szituációnál mindenkinek az jut eszébe először, hogy csak azért menne vissza hozzád, mert a gyerek apjával nem alakult jól és nem akar egyedülálló anya lenni. Az semmiképp nem jó jel, hogy terhes, friss házas és máris új kapcsolatba kezdene, mert gondolom tisztában volt vele, hogy te még mindig szereted. Lehet 1000-ből 1 ilyen kapcsolat jól sül el és te ismered őt meg a sztori részleteit, de legyél nagyon óvatos, ne hagyd magad kihasználni és ne csak az érzéseidre hallgass, hanem az észérvekre is, mert ez nagyon rosszul is elsülhet.
nov. 9. 22:31
 9/12 anonim ***** válasza:

Azért békülne, mert kell neki egy támasz most, mert az apukára nem számíthat. Ha egyenesbe jön, ami még sok idő, akkor majd újra dobbantani fog. Addig jó leszel dadának, mindenesnek, aki mindig kéznél van.

Ne légy balek.

nov. 10. 03:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Azt tedd, amit jónak látsz, de légy résen, ha esetleg átverne vagy megbántana, ne adj neki több esélyt!
nov. 10. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!