Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire hihető, hogy szándékos volt a gyerekvállalás, ha 8 hónap kapcsolat után már terhes?

Figyelt kérdés

Ez így azt is jelenti, hogy maga a "gyerekvállalás" még fél éven belül történhetett.

Vannak olyanok, akik néhány hónap kapcsolat után már eldöntik, hogy legyen gyerek?

Hozzáteszem, nem aljanépről van szó, két ilyen is történt mostanában az ismerősi körömben, és mindkettőben intelligens, művelt, diplomás emberekről van szó, az egyik pár 25 év körüli, a másik pedig harmincas már.

Mindkét esetben házasságról még szó sem volt, majd utólag akarnak, a gyerek születése után.

Szerintem csak véletlenül besikerült, és ráfogták, hogy így akarták, mert nekem ez meredek lenne, hogy ilyen hamar elköteleződnek egymás mellett. Ennyi idő alatt még nem ismeri meg teljesen a két ember egymást, még akkor sem, ha már a kapcsolat előtt is valamennyire ismerősök voltak.

2021. ápr. 24. 18:24
A kérdező szavazást indított:
Simán lehetett szándékos
Ez valószínűleg véletlenül sikerült be, de megszépítik a történetet
24 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is van tobb ilyen ismeros par a kornyezetemben, es sajnos most egyrol kiderult hogy a babavaro hitel miatt csinaltak. 4 honapos kapcsolatban mar aktivan probalkoztak, ossze is hazasodtak sima polgari eskuvon, meg csak szep ruhaban sem. Inkabb nem is alkotok most errol velemenyt, pedig ok sem “aljanep”.

Szerintem vagy besikerul, es szepitik a tortenetet, vagy a penz miatt terveztek, mast nem nagyon tudok elkepzelni, hogy miert rohanna barki is ennyire egy friss kapcsolatban. Igazad van, ennyi ido alatt nem lehet megismerni a masikat, sot sajnos a kozvetlen kornyezetemben akik egy par eve hamar bevallaltak a gyereket, 4bol 3 par mar nincs is egyutt. En nem kivanok rosszat senkinek, de eleg valoszinu hogy par honap kapcsolat alatt meg nem voltak olyan problemak, amik kesobb, huzamosabb egyutt eles utan es gyerek utan elojohetnek, es nem lesznek felkeszulve, nem tudjak megfeleloen kezelni, es a legtobben szetmennek/elvalnak.

2021. ápr. 24. 18:57
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Mikor 3 eve osszejottunk, en tudtam hogy tole akarok gyereket, o sose akart az "elodeimtol". Miutan osszejottunk ez megvaltozott benne. Hazassagot es gyerekrt akart. Ugy voltunk vele, majd jon ha akar. Majus 1-en lesz 5 honapos a lanyunk. Eskuvovel meg ugy vagyok, hogy majd valamikor. Nem azert vagyok vele, hogy mindenaron felesegul vegyen, az csak egy papir.
2021. ápr. 25. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:
vannak ilyenek,akik 1 éve se járnak együtt,de már teherbe esés,gyerek szülés lesz a vége.
2021. júl. 10. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!