Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értessem meg a párommal, hogy emiatt a betegségem miatt nem szeretnék vér szerinti gyermeket?
Dehogynem, úgy is meg lehet értetni, maximum szakítanak.
Kérdező: így, ahogy ide leírtad.
Nem értem,hogy emiatt miért nem vállalod be? A Te szülődnek pl. volt ilyen betegsége?Az endometriózis nagyon sok nőt érint. Soknak gyereke is lehet és soknak nem... Én a sorsra bíznám a döntést. Ha szeretnél gyereket próbáljátok meg,hogy teherbe esel-e. Ha nem, jöhet az egyéb megoldás.
Sokunknak van olyan betegsége ami örökölhető, mégis vállalunk gyereket. Nekem pl. szemproblémám van, aminek kialakulását/okát még az orvosok sem tudják. Mégis vállaltam gyereket. Viszem a szemészetre...
Az is lehet,hogy fiad lesz, sőt,az is,hogy mire a lányod abba a korba kerül még ha örökölnél is gyógyítható/kezelhető lesz.
Így, ahogy leírtad. Viszont valóban több eshetőségre kell felkészülnöd.
1. Akar vérszerinti gyereket, ezért szakít.
2. Akar vérszerinti gyereket, de lemond az álmáról és inkább veled marad. Nos, ez kétesélyes, előbb utóbb ennek is szakítás lesz a vége.
3. Támogatja az örökbefogadást.
4. Nem támogatja az örökbefogadást és éltek boldogan gyerek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!