Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy értessem meg a párommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem meg a párommal, hogy emiatt a betegségem miatt nem szeretnék vér szerinti gyermeket?

Figyelt kérdés
Endometriózist diagnosztizáltak nálam majdnem 10 éve, azóta 2 műtéten is átestem, nem zárható ki, hogy nem fog ismételten kiújulni. Az orvosom szerint örökölhető, nem akarom, hogy a saját gyerekem (lány esetén) valaha is ennyit szenvedjen ezzel, mint én. 20-as éveim végén járok, ezt leszámítva nem zárkózom el a gyerekneveléstől (örökbefogadás).

2021. márc. 31. 15:56
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Így, ahogy itt leírtad 🤷‍♂️ ha nem tetszik neki, akkor keress olyan párt magad mellé, aki ezt el tudja fogadni.
2021. márc. 31. 15:57
 2/29 anonim ***** válasza:
92%
Ha egy férfi vér szerinti gyereket akar, sehogy.
2021. márc. 31. 15:58
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem, úgy is meg lehet értetni, maximum szakítanak.

Kérdező: így, ahogy ide leírtad.

2021. márc. 31. 15:59
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
"Endometriózis miatt nem szeretnék vér szerinti gyereket. Az örökbefogadástól nem zárkózom el."
2021. márc. 31. 16:01
 5/29 anonim ***** válasza:
26%
Csak kezdd ezzel/írd a profilodba, aztán meg van spórolva egy takat felesleges kör.
2021. márc. 31. 16:16
 6/29 anonim ***** válasza:
23%

Nem értem,hogy emiatt miért nem vállalod be? A Te szülődnek pl. volt ilyen betegsége?Az endometriózis nagyon sok nőt érint. Soknak gyereke is lehet és soknak nem... Én a sorsra bíznám a döntést. Ha szeretnél gyereket próbáljátok meg,hogy teherbe esel-e. Ha nem, jöhet az egyéb megoldás.

Sokunknak van olyan betegsége ami örökölhető, mégis vállalunk gyereket. Nekem pl. szemproblémám van, aminek kialakulását/okát még az orvosok sem tudják. Mégis vállaltam gyereket. Viszem a szemészetre...

Az is lehet,hogy fiad lesz, sőt,az is,hogy mire a lányod abba a korba kerül még ha örökölnél is gyógyítható/kezelhető lesz.

2021. márc. 31. 16:22
 7/29 A kérdező kommentje:
Milyen profilomba írjam? Mindenképp személyesen fogom vele megbeszélni, csak nagyon félek a reakciójától, tudom mennyire szereti a gyerekeket. Én is, ha tudnám, hogy tuti fiú lesz, akkor máshogy állnék ehhez a kérdéshez. Úgy gondolom ez erősen magánjellegű információ, az összes insta/facebook követőmnek, ismerősömnek nincs semmi köze ehhez.
2021. márc. 31. 16:24
 8/29 A kérdező kommentje:
Nem, sem anyai, sem apai ágon nem volt semkinek ilyen problémája. Nem kívánom senkinek azt a szenvedést, amin keresztülmentem, mire végre diagnosztizáltak és megfelelő szakembert találtam. Arról nem is beszélve, hogy nagyon mélyen zsebbe kellett nyúlni a műtétekért.
2021. márc. 31. 16:29
 9/29 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező, azt egyébként tudni fogod előre,hogy akit örökbe fogadtok milyen géneket hordoz??
2021. márc. 31. 16:30
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Így, ahogy leírtad. Viszont valóban több eshetőségre kell felkészülnöd.

1. Akar vérszerinti gyereket, ezért szakít.

2. Akar vérszerinti gyereket, de lemond az álmáról és inkább veled marad. Nos, ez kétesélyes, előbb utóbb ennek is szakítás lesz a vége.

3. Támogatja az örökbefogadást.

4. Nem támogatja az örökbefogadást és éltek boldogan gyerek nélkül.

2021. márc. 31. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!