Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy értessem meg a párommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem meg a párommal, hogy emiatt a betegségem miatt nem szeretnék vér szerinti gyermeket?

Figyelt kérdés
Endometriózist diagnosztizáltak nálam majdnem 10 éve, azóta 2 műtéten is átestem, nem zárható ki, hogy nem fog ismételten kiújulni. Az orvosom szerint örökölhető, nem akarom, hogy a saját gyerekem (lány esetén) valaha is ennyit szenvedjen ezzel, mint én. 20-as éveim végén járok, ezt leszámítva nem zárkózom el a gyerekneveléstől (örökbefogadás).

2021. márc. 31. 15:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
12%
Én skizofrén vagyok mégse tartok attól hogy hordozni fogja van rá 10% engem nem érdekel ha az antikrisztus lesz a gyerekem azt is szeretni fogom.
2021. márc. 31. 16:57
 12/29 anonim ***** válasza:
57%
Nagyinak ugyanolyan baja van , mint neked . Anyukám és én is örököltük tőle , de ugyanúgy élünk , mint bárki más . Nekünk nem okozott komoly gondot .
2021. márc. 31. 17:15
 13/29 anonim ***** válasza:
41%

Én is endometriózisos vagyok, de ki lehet bírni. Csak emiatt nem vállalni saját gyereket, szerintem hülyeség.

Ha mindenki így gondolná, akkor nem születne ember a földre. Jajmilesz, ha majd rosszul lát, rosszul hall stb. Nagyon sok embernek van valami baja.

2021. márc. 31. 17:21
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Mióta vagytok együtt? Ezt a kapcsolat elején már tisztázni kellett volna...

Ha a kapcsolat közben derült ki, hogy milyen betegséged van, akkor furcsa, hogy nem menet közben beszéltetek erről. Akkor tudnia kellene, mit gondolsz erről.

2021. márc. 31. 17:58
 15/29 anonim ***** válasza:
25%
"Milyen profilomba írjam?" Majd a társkeresőn ezek után. 😃
2021. márc. 31. 18:06
 16/29 A kérdező kommentje:
Friss a kapcsolatunk,4 hónapja vagyunk együtt, a műtéteimről tud, nehéz is lenne titkolnom, hiszen maradandó nyoma van a bőrömön. Nyilván még nem ennyi idő után akarok gyereket örökbefogadni, valamint a szülés/nem szülés sem esedékes, de valahogy beszélnem kell róla neki előbb-utóbb. Örülök, ha nektek nem okoz súlyos tüneteket, nálam sajnos nem ez volt a helyzet, bél-illetve húghólyag érintettségű volt. Lekopogom jelenleg tünetmentes vagyok a nagyon szigorú étrendemnek és napi edzésnek köszönhetően.
2021. márc. 31. 18:22
 17/29 anonim ***** válasza:
83%
Nem utóbb kell erről beszélned, hanem minél előbb. Lehet nála ez kizáró ok, ès nem kellene akkor egymás idejét rabolnotok.
2021. márc. 31. 18:26
 18/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fenn semmilyen társkereső oldalon,ezért sem értettem azt a kommentet.
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Egy sima beszélgetés keretén belül, amikor szóba kerülnek a jövőbeli terveitek. Hozd szóba egy kávé mellett.
 20/29 anonim ***** válasza:
18%

Nekem is endometriózisom van. Meg három gyerekem, akik papíron meg se fogantatás volna. Még jó, hogy nem az orvos dönti el.

Van egy lányom is. Úgy tűnik, nem örökölte.

Azt ugye tudod, hogy a terhesség és a szülés után változik a menstruáció is? Nekem ezerszer jobb minden hónapban, mint fiatalon, mikor még nem volt gyerek.

Ezen kívül a fogamzásgátló is sokat segít enyhíteni a tüneteket. Próbáltad már?

2021. márc. 31. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!