Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondolhat a férfi rólam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolhat a férfi rólam?

Figyelt kérdés

Story: dolgoztam egy helyen ahol tetszett egy kollégám, ő a férfi. Megvolt az összhang, sokat bedzélgettünk, viccelődtünk. Egyszer elhívtam reggelizni munkaidőben, el is jött.

Jó volt, de nem tudom mit gondolhatott erről... mármint reggeli kollégák között vagy randi?!

utána én felmondtam, nem miatta

Most lenne egy álláslehetőség de ő lenne a főnököm... szerintetek bevállaljam?

A gond hogy recesszió van és nincs állásom és pénzem se... kellene egy munka...

Mit gondolhat rólam a férfi?

Megkapnám az állást?

nov. 9. 18:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ő jegyben jár, és én ezt tiszteletben tartos csak kínosnak érzem az egész helyzetet ami miatt vonzódom hozzá
nov. 10. 07:21
 12/17 anonim ***** válasza:
55%
Ha a beosztottja leszel, akkor tisztáznám a felállást. Lehet neked lesz kedvező az eredménye.
nov. 10. 07:46
 13/17 anonim ***** válasza:

#11 Ha jegyben jár, akkor tabu.

Neked kell eldöntened, bírod-e azt, hogy minden nap látnod kell, plusz még a főnököd is.

Nekem nem menne, csak ha tényleg a megélhetésem függne tőle.

nov. 14. 11:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha kell a munka vállald el. Nem hiszem hogy bármi lenne ebből
nov. 14. 13:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Jegyben jár és nem volt kétértelmű, de attól félsz, hogy most rajtad agyal mert te voltál kétértelmű holmi reggelivel kollégák közt. Nem tart téged jó nőnek ha nem hagyta el a jegyesét miattad. Helyedben nem vállalnám el a munkát mert csak magam égetném miatta holott cseszik rám magasról. Egyébként ha tévedek is mert tetszel neki akarsz szerető lenni és pont a főnöknek aki bármikor kidobhat, írhat rossz referenciát, meg lehet a rossz híred és akkor elvágtad a nyakad? Mondhatni az élet adott neked egy tesztet és ha elfogadod a munkát akkor megbuksz rajta. Nem igaz, hogy más munkahelyed nem akadna. Lehet kevesebb lenne a fizetés, de feltornázhatod magad és nyugodtan lehetsz. Nem ér többet a te lelki békéd?
nov. 14. 14:09
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Öhm, nem tudom mennyi ideje dolgoztatok együtt és milyen mértékben voltatok barátok, ápoltattok jó kollegális kapcsolatot, de ha ő téged nem hívott meg soha reggelire, ebédre akkor nem hinném, hogy nagyon jó barátnak/kollégának tartott volna. Felmondás után sem jelentkezett szinte biztos pedig megtehette volna és te szerelemnek nevezed az érzést amit kivált belőled? És még abba lovalod önmagad, hogy rajtad kattog? Szerintem is nagyon tévúton jársz és ha jelentkezel ő pedig felvesz a munkahelyre saját magadnak fogod komplikálni az életed. Előbb utóbb észrevenné hogy többet akarsz tőle és vagy elhajtana, felmondana neked, vagy megtartana szexre és ha járna a szád sokat, vagy kiderülne a románc megintcsak odajutnál, hogy repülnél. Azért nem kéne, hogy egy exkolléga ennyire elvegye az eszed és légyszíves tartsd már magad többre!
nov. 14. 14:34
 17/17 anonim ***** válasza:

"Ő jegyben jár, és én ezt tiszteletben tartos csak kínosnak érzem az egész helyzetet ami miatt vonzódom hozzá"

Kínos is ha még mindig nem tudtad elfelejteni és mennél is hozzá dolgozni. Fölöslegesen lennél a beosztottja mert a munkád se tudnád normálisan végezni és elbocsájtana. Persze lehet feltűnne mindenkinek kb. hogy fáj rá a fogad, vagy azt hinnék, hogy följebb akarsz jutni és a hátad mögött, sőt lehetséges szemtől szemben lennél szivatva, hogy nyújtasz szexuális szolgáltatásokat neki és te lépnél inkább le.

De az is benne van a pakliban, hogy a párjának mosna be valaki és a főnök nyilván téged rúgna ki.

Tehát ne játssz a tűzzel mert meg fogod magad égetni alaposan...

nov. 14. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!