Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet egy férfit ki engesztelni?
Hát én soha senkit nem akartam még kiengesztelni.
De volt már olyan sztorim hogy összevesztünk mint atom csak elotte mikor még jóban voltunk megígért nekem valamit hogy segít valamiben.
Igy amikor összebalheztunk én csak azon agyaltam hogy akkor a korabban tett ígéretét most betartja e vagy nem..
Mivel szükségem volt rá. Tudta jol.
Igy a nagy nokontaktban és egymástutáljuk kinyirjuk gyűlöljük légkorben gondoltam megkérdezem hogy akkor ilyenkor az ígeret az nem ér?
Es beszeltem vele igy hogy tudom hogy utáljuk lehányjuk egymást, nem errol akarok beszélni(különben képen is vágnám, ő meg vissza..), hanem most akkor amit igértél az meglesz megcsináljuk jössz vagy most mert már megint összebalheztunk(lehet szakitas is..), akkor igy meg nem?
És azt mondta igen betartja. Ez nem függ attol se ha kinyirjuk egymast vagy szakitunk vagy bármi.
Megígerte betartja számithatok rá es kesz.
(Akkor amugy nagyot nőtt a szememben)
De arra hogyan engesztelnék ki pasit? Nekem életemben nem volt még olyan kijelentésem gondolatom vagy bármim amit megbánnék utólag hogy nekem kiengesztelni kéne bárkit is.
Ha meg is esett hogy vki fel is szívta magát miattam annak rendesen oka is volt.
En nem szoktam visszaszívni megbánni amiket gondolok allítok. Azt en akkor is ugy gondolom ha a másik "elszalad" vagy sértődik. Ez nem változtat nálam semmin soha.
2. Vagyok.
Meg olyan is volt mikor másik esetben is összebalheztunk (de a balhék aztán nálunk tenyleg olyanok, mint kb a filmekben hogy ablakon vágom ki a cuccait is de mert ő se piskóta!..), megint tiltás törlés minden volt, na azután meg betámadtak az utcán engem..engem hívhattam fel..5 percen belül már jött is. Cserben soha nem hagy.
De a fene se akarja kiengesztelni soha. Én nem az vagyok.
Engem akár azzal is, ha az ige előtti igekötőt egybeírják az igével ;) (Bocs :))
F
Ezt sajnos nem tudom neked megmondani, miután engem illene egy bizonyos férfinak kiengesztelnie...
Egyébként nem tudom, mivel bàntottad meg,ez természetesen attól is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!