Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfi sérült egóját ki lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi sérült egóját ki lehet valahogy engesztelni, mi lenne a módja?

Figyelt kérdés
Azt hiszem egy haverom úgy élte meg, hogy nem lett köztünk kapcsolat, hogy mutatja, azaz valahol büntet azzal, hogy nem vagyunk már jóba. Odaszúr mindig,hogy érezzem, hogy már nincs közvetlen, oldott kapcsolat, csak a kötelező rideg informális viszony. Nem játszottam vele, csak van barátom. Ezt a sértettséget ki lehet bármivel engesztelni?Nem vétettem ellene semmit.

#barátság #szeretet #Egósérelem
2022. máj. 28. 07:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne csináld ezt. A srác szerelmes beléd. Ha közel akarod tudni magadhoz, akkor ő csak jobban sérül mert veled kell legyen, a beteljesületlen szerelmével.
2022. máj. 28. 07:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs értelme a haverjának maradni, mert nem tudja felnőttként kezelni a helyzetet.
2022. máj. 28. 07:15
 3/13 A kérdező kommentje:
Csoporttársam egyetemen, muszály együtt lennünk, közösen dolgoznunk.
2022. máj. 28. 07:21
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

Bizonyára a hölgyek táborát erősíted!

Én úgy tapasztaltam, hogy a férfiaknak az intelligencia TÉNYLEG szexi tulajdonság! :D

Nemcsak az internetes testbeszéd kommunikációból szűrtem ezt le (bemutatott példákból,) hanem a hétköznapi életben is...

2022. máj. 28. 07:31
 5/13 anonim ***** válasza:
47%
3. Viszont a muszáj pontos j.
2022. máj. 28. 07:42
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen, azt én is utólag láttam, úgy szégyellem.
2022. máj. 28. 07:49
 7/13 anonim ***** válasza:
58%
Ha jót akarsz neki, tartsd távol magadat tőle! A legtöbb nő ilyenkor reménykeltő morzsákat szór, hogy aztán még nagyobbat taposhasson a férfiba. Legyél különb!
2022. máj. 28. 07:53
 8/13 anonim ***** válasza:
76%

Engesztelné a rossz nyavalya. Kit érdekel a kis egója? Mi közöm hozzá?

Már csak azért sem tenném, mert az életben ennél sokkal nagyobb pofonokat fog kapni, és akkor mi lesz, végigdurcizza az egész életét? Tanulja meg most hogy ez már nem az óvoda.

És nagy ívben kerülném. Megoldanám hogy ne kelljen vele semmiben sem együttműködnöm, egyébként milyen projekt, milyen tantárgy ez vagy mi ez a csoportban hogy muszáj vele együttműködni? Megoldanám bárhogy hogy kikerüljek a vele közösen végzendő feladatokból.

2022. máj. 28. 07:58
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én sem engesztelném nem tehetsz róla, hogy gyerekes, hogy nem tudja elfogadni a másik döntését.

Egyetemen próbálj ne egy csoportba kerülni vele, vagy ha muszáj, akkor mond meg neki, hogy nem muszáj ám hozzád szólnia a szükségen kívül.

2022. máj. 28. 08:02
 10/13 A kérdező kommentje:
Sajnos előttem van pont a névsorban , így mindig együtt vagyunk kis létszámú gyakorlati órán. Rájöttem, hogy nyáron majd elfelejt, jövőre már csak nem fog szurkálódni . Ez az, ami zavar, az odaszúrások, és hát évek óta haverok voltunk, nagyon bírtam, nem örülök, hogy elvesztettem.
2022. máj. 28. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!