Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi sérült egóját ki lehet valahogy engesztelni, mi lenne a módja?
Bizonyára a hölgyek táborát erősíted!
Én úgy tapasztaltam, hogy a férfiaknak az intelligencia TÉNYLEG szexi tulajdonság! :D
Nemcsak az internetes testbeszéd kommunikációból szűrtem ezt le (bemutatott példákból,) hanem a hétköznapi életben is...
Engesztelné a rossz nyavalya. Kit érdekel a kis egója? Mi közöm hozzá?
Már csak azért sem tenném, mert az életben ennél sokkal nagyobb pofonokat fog kapni, és akkor mi lesz, végigdurcizza az egész életét? Tanulja meg most hogy ez már nem az óvoda.
És nagy ívben kerülném. Megoldanám hogy ne kelljen vele semmiben sem együttműködnöm, egyébként milyen projekt, milyen tantárgy ez vagy mi ez a csoportban hogy muszáj vele együttműködni? Megoldanám bárhogy hogy kikerüljek a vele közösen végzendő feladatokból.
Én sem engesztelném nem tehetsz róla, hogy gyerekes, hogy nem tudja elfogadni a másik döntését.
Egyetemen próbálj ne egy csoportba kerülni vele, vagy ha muszáj, akkor mond meg neki, hogy nem muszáj ám hozzád szólnia a szükségen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!