Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfi sérült egóját ki lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi sérült egóját ki lehet valahogy engesztelni, mi lenne a módja?

Figyelt kérdés
Azt hiszem egy haverom úgy élte meg, hogy nem lett köztünk kapcsolat, hogy mutatja, azaz valahol büntet azzal, hogy nem vagyunk már jóba. Odaszúr mindig,hogy érezzem, hogy már nincs közvetlen, oldott kapcsolat, csak a kötelező rideg informális viszony. Nem játszottam vele, csak van barátom. Ezt a sértettséget ki lehet bármivel engesztelni?Nem vétettem ellene semmit.

#barátság #szeretet #Egósérelem
2022. máj. 28. 07:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tudta, hogy volt baratod? Ne erezd magad rosszul, ha tenyleg egyutt kellett dolgoznotok, nyilván normalisan es kedvesen viselkedsz vele! Ha meg bunko vagy es tavolsagtarto, akkor meg egyutt dolgozni nem tudnatok. Vagy a korabbi barati időben adtal neki felreertheto jeleket? Ez idő alatt vegig volt párod?
2022. máj. 28. 08:27
 12/13 A kérdező kommentje:
Végig volt, tudta, persze. Tényleg jól kijöttünk, de nem csináltam vele kétértelmű dolgokat, nem flörtöltem, (pedig amúgy jóképű gyerek, bár nekem túl bulizós)
2022. máj. 28. 08:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem vesztetted el, ő az ostoba, és egy másodpercig nem kell vele tovább foglalkozni.

Nehogy ápolgasd a szegény sérült egóját.

2022. máj. 28. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!