Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan szerelmes lennék?
Mindenki kerülhet ilyen cipőbe. Szakítsd meg vele a kapcsolatot, ha tudod. Butaság lenne annyiszor eldobni egy kapcsolatot, ahányszor a kezdeti láng kimúl. Én is jártam így idén, 2-3 hónap alatt elmúlt az érzés, persze meg is szakadt a kapcsolat minden szinten a másikkal.
Én ilyenkor arra szoktam gondolni, hogy 10 év múlva mással is ugyanúgy elmúlna ez az érzés és ugyanúgy megtetszhet más. Ezért nem fogok periodikusan váltani mindig, ha amúgy otthon minden rendben van.
"ha amúgy otthon minden rendben van"
A kérdező nem bír enni, aludni, folyamatosan egy másik személyre gondol. Tényleg minden rendben van otthon...Illene a párod szemszögéből is végiggondolni, neki mit mondtál, hogy mi bajod, influenzás vagy? Csak látja, hogy valami nem stimmel. Ha meg ez egy olyan kapcsolat, hogy langyos víz, egyik is másik is közben másokra gondol, de ez így megfelel mindkettőnek, akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!