Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esek szerelmbe okos, érzékeny, függőséggel küzdő fiúkba?
Nagyjából 1/5 másodperc alatt történik a folyamat. Meglátom. Lesz egy megérzésem. Viszonzott. Valahogy ez a "prototípus", akik fenn akadnak a hálómba. Mit kell megtanulnom? Miért történik ez? Mi a megoldás rá? Köszi szépen a válaszokat.
Ezek a srácok szuper okosak, kicsit lassabbak érzelmileg, tényleg kedves és jóindulatú arcok, akik szét van esve.
Te az exemmel akarsz össze jönni?
viccet félre téve...nem véletlen az exem, és nem te vagy az akinek a terápiás segítőnek kell lenni és megmenteni. Légy nyitott és járj el randizni olyan emberekkel is, akik csak elsőre szimpatikusan, de semmi több. Lehet belőle valami.
Nem minden faszi és nő egy ilyen EQ bajnok mint ezek. Sok normális is van. Csak lehet máshol kell keresni őket vagy több esélyt adni a szembe jövő alkalmaknak.
Én is hasonló vagyok, csak a rondaságom megvéd attól hogy belém essenek. Na meg, az automatikus védelmi mechanizmus, hogy tartom a pár lépés távolságot és nagyon merev szabályokhoz ragaszkodom.
Persze ketten így is megkedveltek a múltban, amit nem is értek. Főleg, hogy én egyikükbe se voltam belezúgva... Csak max szerettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!