Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire okos döntés bevallani az érzéseimet a lent leirt szituációban?
Van egy hölgy akit az utóbbi hónapokban nagyon megkedveltem aztán jött szépen sorjában , egyre fontosabb lett számomra mígnem szerelmes lettem, tudjátok hogymegy ez:)
Itt a probléma az hogy a nő az még kötődik a volt párjához és nagyon ugynézki hogy ismét beleesik abba a hibába, hogy esélyt ad neki. Ehez nincs közöm és tenni sem tudok ellene de viszont nekem megkonnyebbülés lenne ha ugy egyszerüen tudná , hogy érzek iránta.
Term. Tiszteletben tartom, nem várom el hogy emiatt a nyakamba ugordjon csak simán elmondjam es kicsit értsen meg.
"a nő az még kötődik a volt párjához és nagyon ugynézki hogy ismét beleesik abba a hibába, hogy esélyt ad neki."
"Ehez nincs közöm és tenni sem tudok ellene"
Egyáltalán honnan tudsz te ilyen részleteket, ha semmi közöd hozzá?
De akár beszélhetsz is az érzéseidről, csak nagy kár lenne, ha ő meg úgy gondolná, hogy semmi dolgotok egymással.
Hagyd, innentől kezdve már csak friendzonában végezheted maximum.
Azt meg jobb elkerülni.
Én hagynám ezt a nőt. Fölösleges próbálkozni, csak lelki szemetesláda lehetsz ebben a helyzetben.
Olyannak adj esélyt, aki veled akar élni. Lépj vissza, és ne keresd. Lefogadom, hogy nem fog ostromolni. Ő már szerintem tudja az érzéseidet, nyilván nem naiv. El fog menni az időd egy esélytelen kapcsolatra, utána meg a gyászra. Tudom, tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!