Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire okos döntés bevallani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire okos döntés bevallani az érzéseimet a lent leirt szituációban?

Figyelt kérdés

Van egy hölgy akit az utóbbi hónapokban nagyon megkedveltem aztán jött szépen sorjában , egyre fontosabb lett számomra mígnem szerelmes lettem, tudjátok hogymegy ez:)

Itt a probléma az hogy a nő az még kötődik a volt párjához és nagyon ugynézki hogy ismét beleesik abba a hibába, hogy esélyt ad neki. Ehez nincs közöm és tenni sem tudok ellene de viszont nekem megkonnyebbülés lenne ha ugy egyszerüen tudná , hogy érzek iránta.

Term. Tiszteletben tartom, nem várom el hogy emiatt a nyakamba ugordjon csak simán elmondjam es kicsit értsen meg.

szept. 25. 15:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

"a nő az még kötődik a volt párjához és nagyon ugynézki hogy ismét beleesik abba a hibába, hogy esélyt ad neki."

"Ehez nincs közöm és tenni sem tudok ellene"

Egyáltalán honnan tudsz te ilyen részleteket, ha semmi közöd hozzá?

De akár beszélhetsz is az érzéseidről, csak nagy kár lenne, ha ő meg úgy gondolná, hogy semmi dolgotok egymással.

szept. 25. 15:20
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Nem veszítesz vele semmit ha elmondod az érzéseidet, te is megkönnyebbülsz, plusz tudni fogod hogy van-e esélyed nála.
szept. 25. 15:24
 3/10 anonim ***** válasza:
57%

Hagyd, innentől kezdve már csak friendzonában végezheted maximum.

Azt meg jobb elkerülni.

szept. 25. 15:24
 4/10 anonim ***** válasza:
41%
Én se égetném magam.
szept. 25. 15:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Én hagynám ezt a nőt. Fölösleges próbálkozni, csak lelki szemetesláda lehetsz ebben a helyzetben.

Olyannak adj esélyt, aki veled akar élni. Lépj vissza, és ne keresd. Lefogadom, hogy nem fog ostromolni. Ő már szerintem tudja az érzéseidet, nyilván nem naiv. El fog menni az időd egy esélytelen kapcsolatra, utána meg a gyászra. Tudom, tapasztaltam.

szept. 25. 17:20
 6/10 anonim ***** válasza:
63%
Mondd el az érzéseidet szerintem bátran, hátha lesz valami hatása!
szept. 25. 19:01
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
5# egyáltalán nem biztos, hogy sejti a lány az érzéseit. Ha nem próbálja meg, lehet később bánni fogja. Ennél még az is jobb, ha kikosarazza.
szept. 25. 19:56
 8/10 Senior Séf ***** válasza:
Nem jó kategória. Messze nem felnőttre vall, amire készülsz. Ostoba kamaszos attitűd egy szerelmi vallomással a másikra hárítani minden felelősséget; nesze bazmeg, én mosom kezeimet, te meg kezdjél a kialakult helyzettel, amit tudsz.
szept. 26. 18:50
 9/10 A kérdező kommentje:
Elnézést, nemtudom a 25 év körüli korosztály tudtommal felnőttnek számit, nem szeretnék háritani senkire semmit, sőt neki jót akarok csak pusztán valahol igy erzem helyesnek hogy joga van tudni, ezért tettem fel a kérdést.
szept. 26. 20:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Tapasztalat, bánni fogod ha nem próbálod meg. Majd írd meg, hogy alakult. Sok szerencsét. :)
szept. 26. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!